Modni okršaj prvih dama u Parizu: Tamara Vučić protiv Makronove supruge, koja je bolje obučena? FOTO

Modni okršaj prvih dama u Parizu: Tamara Vučić protiv Makronove supruge, koja je bolje obučena? FOTO

Autor: | 07/06/2023

0

Tamara Vučić našla se u još jednom modnom duelu na najvišem nivou. Ovog puta, na crtu joj je stala ni manje ni više nego Brižit Makron, koja takođe važi za oličenje stila i ukusa. Prva dama Srbije boravi u poseti Francuskoj i tom prilikom srela se sa suprugom predsednika Emanuela Makrona. Između ostalog, zajedno su obišle kliniku „Gistav Rusi“, vodeći onkološki centar u Evropi i jedan od najvećih na svetu.

Instagram

 

„Srdačan susret sa prvom damom Francuske u Jelisejskoj palati. Tokom radnog ručka razgovarale smo o zdravstvenoj i socijalnoj zaštiti dece, od rane intervencije do izazova u periodu adolescencije. Gospođa Makron se posebno interesovala za koncept Centra za rani razvoj dece i inkluziju, koji je u procesu izgradnje na Bežanijskoj kosi. Izražena je obostrana spremnost za daljim unapređenjem dobrih strateških odnosa dve zemlje, sa posebnim fokusom na kulturu i obrazovanje“, napisala je Tamara na Instagramu, na srpskom i francuskom jeziku.

Pročitajte: Korekcija kojoj ni prva dama nije odolela - Tamara Vučić malom promenom na licu dobila nežniji izraz FOTO

Instagram

 

Prilikom posete klinici “Gistav Rusi” prva dama upoznala se i sa najsavremenijim tehnikama lečenja malignih bolesti u toj zdravstvenoj instituciji i zajedno sa gospođom Makron, koja je i predsednica Fondacije bolnica, posetila odeljenje za dijagnostiku i lečenje raka dojke, kao i deo namenjen lečenju dece.

Pročitajte: Ovako Tamara Vučić provodi slobodno vreme - Želela je da ostane neprimećena, a evo ko joj je pravio društvo FOTO

Instagram

 

No, kada su njih dve u pitanju, neizostavne su i ocene i procene modnih analitičara. Obe su bile na visini zadatka, u tome se svi slažu. Tamara je odabrala klasično belo odelo sa nešto dužim, strukiranim sakoom i širim nogavicama. Ispod se nazirala bluza u puder roze nijansi sa romantičnim detaljima na kragni i rukavima, kao i roze cipele.

Pročitajte: Kod kuće je majka i domaćica - Tamara Vučić oduševila prizorom iz kuhinje, a tek kad vidite malog pomoćnika FOTO

Instagram

 

Za poslovnu, ali elegantnu varijantu odlučila se i Brižit. Nosila je komplet u boji bele kafe, sa belom majicom oko koje je vezala pojas. Autift je kompletirala bež salonkama.

Teško je reći koja prva dama je izazvala više pažnje. Možemo samo da zaključimo da je Tamara Vučić, kao i uvek, izgledala besprekorno, „par excellence“, i to u prestonici svetske mode, Parizu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Morris MacMatzen/Getty Images, Miloš Nadaždin

Slične Vesti