Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage: Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage: Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

Autor: | 13/10/2023

10

Danica Ristovski i Anica Lazić u modnom duelu

Glumac Lazar Ristovski posle razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić

Instagram

 

Lazar i Anica pojavili su se sinoć prvi put zajedno nakon vesti o njihovoj romansi, a stajling mlade glumice nije ostao neprimećen.

Pročitajte: Kada se ženio, devojka mu se nije ni rodila - Ristovski nije ličio na mladoženju, Danica bi slike sa venčanja spalila

Anica je za tu priliku odabrala kratku haljinu dugih puf rukava i ruske kragne. Sitan cvetni dezen bio je u crvenim i pink nijansama, a struk je istaknut satenskim pojasom.

Instagram

 

A ko još voli cvetni dezen? Bivša supruga Lazara Ristovskog Danica.

Promo

 

Glumicu smo u više navrata viđali u cvetnim haljinama različitih formi – od lepršavih letnjih haljina jarkih floralnih motiva do uskih elegantnih modela s diskretnijim dezenom. U svakoj je izgledala prefinjeno i ženstveno.

Boško Karanović

 

Kome bolje stoji cvetni dezen?

 

Komentari (10)

Loading
Vesna 08:54 15.10.2023
Odgovori

Nisu mi jasni ni kao par ni nista on nije cist oa o à ima vremena zena se tu spasila

Gordana 09:39 15.10.2023
Odgovori

Gluposti,kakav modni okrsaj zena koje po godinama mogu biti majka i cerka.Danica i Lazar su se razveli verovatno jer su tako zeleli i ova devojka nikako ne moze Danici biti suparnica ni pod kojom tackom a kamo li cvetni dezeni i slicno.Kakav naslov!

Dragana N 10:39 15.10.2023
Odgovori

Sve muškarce, posle pedesete, uštroviti🤣 jer nakon pedesete gube kontakt sa gornjom glavom🙃

Lela 14:10 15.10.2023
Odgovori

E budalo matora, ostavio si zenu posle 40 godina braka, zbog cega? Nasao balavicy koja ce preko tebe da gradi karijeru. Necu da budem vulgarna, ne zelim da napisem sta mislim, a verujem da oboje dobro znate na sta mislim, tice se spavace sobe

Sofia 14:55 15.10.2023
Odgovori

Lazo , ti si za Lazu. Ti nisi muskarac i o tebi ne treba polemisati. Muskarac nakon tih godina braka cuva zenu. Necu dalje , jer cu biti vulgarna.

Ika 22:57 15.10.2023
Odgovori

Sramota, bruka za ovakbog glumca sta radi. Danica je gospodjetina i on je ne zasluzuje. A ovu jadnicu mecu komentarisati nije vredna mojih komentara.

fica 08:35 17.10.2023
Odgovori

Danica dobila 90%. Meni ovaj Ristovski jeste odlican glumac, ali je teski egomanijak. Nekako jadne i jedna i druga sto su mu partnerke. Ali neke zene vole da ih kinje i da šene. Dok ih ne ostave jer ne šene dovoljno. Lonac nađe poklopac.

Duda 11:25 26.10.2023
Odgovori

Danic gospodja sa svim gospodstvenim manirima. Dobra glumica lepa zena, a deda prda neka ceka kada ce ga ova balavica sutnuti.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još