Jednostavno, a efektno: Tamara Vučić hajinom pokazala da je ikona stila, a tek da vidite cipele!

Jednostavno, a efektno: Tamara Vučić hajinom pokazala da je ikona stila, a tek da vidite cipele!

Autor: | 18/06/2023

0

Tamara Vučić jednostavno ne ume da pogreši kada je modni stil u pitanju. Svaki put kada ima javni nastup obučena je besprekorno, i na svaki detalj obrati posebnu pažnju.

Instagram

 

Ovog puta prva dama Srbije otvorila je izložbu slika "Nešto lepo" mladog umetnika Danila Đokića, i za tu priliku ponela je svilenu, sivo-plavu haljinu ruske kragne, sa crnim detaljima.

Pročitajte: Vukan Vučić napunio 6 godina - Srećan ti rođendan, oko moje FOTO

 

Midi haljina idealna je za prilike u kojima ne želite da izgledate previše formalno, a istovremeno hoćete da postignete vau efekat.

Instagram

 

Takođe, ova dužina idealna je za svaku figuru, tako da je midi haljina savršen izbor za svaku damu.

Pročitajte: Kakav MODNI OKRŠAJ - Tamara Vučić na prijemu kod Makronove supruge, objasnila joj šta je stil i ukus! Pogledajte fotke iz Pariza



Ono što je možda nešto više privuklo pažnju, ako je to ikako moguće, jesu asesoari kojima je supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića zaokružila ceo autfit.

Instagram

 

Blago kontrastna brendirana torbica u nežno roze "nude" nijansi idealno se uklopila uz svilenu haljinu i zanimljive cipele na štiklu.

Pročitajte: Crveni karmin i čipka - Tamara Vučić nikada nije izgledala ovako, pogledajte fotografiju koja je u sekundi obišla sve društvene mreže



Cipele Tamare Vučić definitivno su udarile poseban pečat na ceo look. Predimenzionirana mašna na prednjem delu cipele izbalansirale su ceo autfit, a prva dama Srbije izgledala je apsolutno besprekorno.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti