Sin Vukan, dobra knjiga i slamnati šešir: Ovako Tamara Vučić uživa u letu FOTO

Sin Vukan, dobra knjiga i slamnati šešir: Ovako Tamara Vučić uživa u letu FOTO

Autor: | 20/07/2023

1

Volim toplo vreme, leto mi prija, otkrila je Tamara Vučić u jednom intervjuu za HELLO! i dodala da „svakom prija da se bar na kratko izmesti, promeni okruženje i atmosferu“. Vodeći se tim rečima, prva dama se, prateći trag sunca, obrela u jednom prirodnom ambijentu, odakle je pratiocima na Instagramu poslala nekoliko prelepih razglednica.

Instagram

 

„Sijaj, zrači toplinom, budi lepota: budi leto. Gde god da si“, napisala je ispod slika.

Bekstvo, makar kratko, u neku zelenu oazu može da se pretvori u terapiju za dušu i odmor za oči, a okolna priroda tada se nađe u ulozi spa-centra.

Pročitajte: Kod kuće je majka i domaćica - Tamara Vučić oduševila prizorom iz kuhinje, a tek kad vidite malog pomoćnika FOTO

Sloboda, svežina, vazduh potpuno drugačiji od onog na užarenom gradskom asfaltu... Za foto-sešn Tamara je odabrala i odgovarajući stajling – slamnati šešir da se sakrije od sunca i laganu belu haljinu sa bretelama i romantičnim detaljima.

Instagram

 

Predah je potražila u jednom prijatnom kutku pod vedrim nebom, a društvo joj je pravio Mark Tven i njegova knjiga „Tajanstveni stranac“. Za razliku od poznatih dečjih priča, ovo delo slavnog američkog pisca je filozofsko i pomalo mračno.

Instagram

 

U kasnijim popodnevnim satima atmosferu su ukrasili baloni od sapunice, za koje se pobrinuo Tamarin sin, pošto se njegovo ime pojavljuje u šaljivom potpisu „Vukan's Bubble Company“.

Instagram

 

Pročitajte: Vukan Vučić napunio 6 godina - Srećan ti rođendan, oko moje FOTO

Instagram

 

 

 
 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti