Vrhovni sud Severini oduzeo sina, oglasila se pevačica: Moje dete nije vreća krompira kojom ćete trgovati

Vrhovni sud Severini oduzeo sina, oglasila se pevačica: Moje dete nije vreća krompira kojom ćete trgovati

Autor: | 23/01/2024

1

Severina izgubila starateljstvo nad sinom

Severina Vučković izgubila je pravnu bitku koju je sa bivšim partnerom Milanom Popovićem vodila za starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Vrhovni sud Hrvatske doneo je odluku da se starateljstvo nad dečakom dodeli njegovom ocu, srpskom "kralju bakra".

ATA Images

 

Kako je 2021. godine odredio Županijski sud u Splitu, Milan i Severina delili su starateljstvo. Ali, novom presudom to se ukida, a dečak, koji će uskoro napuniti 12 godina, vraća se ocu. Odluka stupa na snagu odmah, nezavisno od eventualne žalbe pevačice, navodi Nacional i još neki hrvatski mediji.

Pročitajte: Severina proglašena krivom! Drama dobila sudski epilog, evo kakva kazna čeka hrvatsku zvezdu

Time je ova mučna parnica dobila novi, dramatičan zaokret. Severina se odmah oglasila.

ATA Images

 

- Evo sad su i vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku u ime mog deteta koje nikad nisu videli, sa kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli, i koje deset godina trpi torturu sistema, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnog suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su doneli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja advokatica.

- Ali, da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila dvadaeset meseci, nećete se igrati s mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije vreća krompira kojom ćete trgovati. Pojednostavljeno, ovo može značiti da ću ponovo svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju.

Ata Images

 

- Nećete me više zafrkavati i protivno želji deteta. Ono živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smem govoriti da ne bih nekoga uvredila.

Pročitajte: Oglasila se Severina nakon što je proglašena krivom - Njene reči odzvanjaju regionom

- Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa, pa ću i ovu Vrhovnog suda, ali prošla sam je sa svojim detetom. Ja sam tu nebitna. Kao što se sudije štrajkom bore za svoje plate, tako ću se i ja i dalje boriti za svoje dete koje se izjasnilo da želi da živi sa mnom, što očito nikoga nije briga, a naročito neke koji su korumpirani - poručila je pevačica, razočarana odlukom suda.

Komentari (1)

Loading
Dora 13:32 24.01.2024
Odgovori

Brine Severinu sto ce ostati bez velike alimentacije.Drago mi je da je tu odluku doneo sud u Hrvatskoj,jer ne daj boze da je doneo sud u Srbiji,onda bi svi osuli paljbu na nas.Neka stavi prst na celo i razmisli,ne dogadja se često da sud donese presudu i maloletnog dete dodeli ocu.

hellomagazin.rs J. M. S./ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti