Vedrana Rudan se obratila Severini u svom maniru: Veštice, zašto da ti damo dete?

Vedrana Rudan se obratila Severini u svom maniru: Veštice, zašto da ti damo dete?

Autor: | 25/01/2024

1

Severina izgubila starateljstvo, tema o kojoj se i dalje priča

Ne prestaje da se priča o Severini Vučković i njenom sinu Aleksandru, nakon što je Vrhovni sud odlučio da joj oduzme starateljstvo i dodeli ga u celosti njenom bivšem partneru i ocu deteta Milanu Popoviću.

Profimedia

 

Pevačica je rekla da će se boriti za svoje dete i čak se i javno obratila sudu koji joj je oduzeo sina.

Mnoge žene stale su na Severininu stranu i ne mogu da veruju da institucije ovo mogu da učine jednoj majci.

Pročitajte: Presuda koja je promenila sve - Sud objasnio zašto je oduzeo Severini starateljstvo nad sinom

Tako je, na svoj način, uradila i Vedrana Rudan. Poznato je da spisateljica godinama podržava pevačicu, kao i da ju je jednom prilikom nazvala „najhrabrijom ženom u Hrvatskoj”.

Njeno otvoreno pismo, objavljeno na sajtu spisateljice Rudan.info, prenosimo u celosti.

Rino Gropuzzo

 

- Severina je ponovo ostala bez deteta, hrvatske institucije samo rade svoj posao, ali to više nije vest. Bilo je očekivano.

Ko je Severina u hrvatskom kontekstu? Ona je žena koja se od trenutka kada stupi na scenu ponaša kao muškarac. Ona hoće slavu, hoće novac, želela je i dobila vanbračno dete. Zašto žene ne naručuju s****u poštom? Provocira institucije sistema, ne poštuje ni vaspitače, ni tetke u vrtiću, ni žene u radnim centrima. O prečasnim sudijama da i ne govorimo. Drska baka je podigla pantalone i ako pije, pije.

Pa kad bi ga iznervirala kod kuće iza zaključanih vrata dok sprema ručak za muža i u mislima se sprema za popodnevno peglanje i eventualno kasno noćni seks, kada ona čisti kuću i kada on ugasi TV ... Ali ne! Želi biti javna žena i tako navesti, po prirodi čedne Hrvatice, da pobegnu od dece, crkve i kuhinje. Ups!

Instagram

 

- Seve nikako da nauči u kakvoj zemlji živi. Preglasno govori, misli, želi sina pored sebe, uostalom, poznato je da 99 odsto Hrvatica posle razvoda ima decu. Nije Severina kriva što mi koje smo imale decu kada smo j***e muževe nismo Severinine. Mi smo obične bake, žene koje imaju pravo na decu, vrlo često prava koja dobijemo prelaze sve granice.

Pročitajte: Čim je saznala da je trudna krenuo je pakao, Severina ogolila dušu - Mislila sam da ću uspeti da promenim Milana, dojila sam dete u strahu

Nakon razdvajanja, imamo pravo da se brinemo o ishrani, odevanju i obrazovanju dece. Niko ne oduzima radost plaćanja obuke, instrukcija i obezbeđivanja krova nad glavom našoj deci. Neke srećnice dobijaju i 150 evra mesečno alimentacije.

Severina nije jedna od nas. Državljanka je Republike Hrvatske. Imala je vanbračno dete, ali još uvek nema status obične majke. Da ima taj status, Hrvatska bi joj bila zeznuta kao što je s*****a svim hrvatskim majkama koje imaju vanbračnu decu.

youtube printscreen/tv lica

 

- Veštica nije naša devojka. Naša devojka nije onakva kakva su bili „naši momci”, oni BBB-i koji su otišli ​​u Grčku da se tuku sa takvim huliganima. Glave su eksplodirale, krv je tekla, jedan dečak, srećom nije bio bluboj, izgubio je život...

Pa, da li se sećate tog slučaja? Cela Hrvatska je bila na nogama. Naš Veliki Vođa, Crkva, ministar inostranih poslova, svi hrvatski momci koji su inkarnacija Lijepe naše urlali su da „naše momke” neće ostaviti na cedilu. I nisu. Dečaci su državljani Republike Hrvatske, svaka država štiti svoje građane šta god radili.

Pročitajte: Popović ogolio dušu - Tražila mi je da se odreknem sina, plaćao sam 50.000 evra, Igoru imam samo jedno da poručim!

Slali su se lekovi, brinuli smo da li će ih Grci po zatvorima, jadne nevine, mučiti bez milosti, šta da se po svaku cenu vrate kući jer su ti huligani „naši momci”. BBB Hrvatska je neke izvukao, pa su dvojica otišli ​​u Vukovar i tamo prebili nekoliko dečaka jer su govorili srpski. Koga je briga. BBB su „naši momci” i kad vešaju. Oni će biti „naši momci” i kada neko bude ubijen kao što je Severina, ona nikada neće biti naša devojka.

Instagram

 

- Ipak, budimo objektivni. Njen protivnik nije neki ološ, nekakav zločinac, monstrum ili, ne daj bože, psihopata. Naprotiv. On je blag otac i veliki dobrotvor. Teško je izbrojati koliko je dečjih igrališta, škola, bolnica, česmi napravio, koliko je starica Hrvatica pomogao da pređu zebru...

Smemo li takvoj osobi da oduzmemo sina i sada Našeg dečaka na, ne daj bože, dve nedelje mesečno? Ne dolazi u obzir! Naša Majka Tereza ​​u pantalonama mora da brine o svom detetu i da ga mazi 24 sata dnevno 365 dana u godini. A to je malo kada se uzme u obzir ono što je hrvatski heroj domovinskog mira učinio za Hrvatsku do danas.

J*** se Severina. Gde je vodopad, Sev? Otišao je. Pa zašto da ti damo dete? Samo zato što je tvoje i samo zato što ga voliš i zato što on voli tebe? Veštice, ti nisi naša devojka.

Uskoro će u Hrvatskoj biti predsednički izbori. Jasno mi je ko će biti jedini Milanovićev protivnik. Kako me j*** ova Hrvatska?! Kakav izbor mi pravi?! Ili Zoran ili Milan. Hajde! Glasaću za Zorana, makar me hrvatske institucije strpale u ludnicu ili mi oduzele decu - zaključila je Vedrana Rudan.

ATA images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević, ATA images