Ceca priznala sve, odnos sa Anastasijom se promenio: Otišla je od svih, kad god je pozovem ona...

Ceca priznala sve, odnos sa Anastasijom se promenio: Otišla je od svih, kad god je pozovem ona...

Autor: | 26/05/2023

1

Ceca Ražnatović iskreno o odnosu s ćerkom

Anastasija Ražnatović juče je proslavila 25. rođendan u svom domu u Sevilji, a njen izabranik Nemanja Gudelj priredio joj je prelepo iznenađenje koje će mlada pevačica zauvek pamtiti. Sigurno joj je teško palo što je daleko od porodice, ali fudbaler se potrudio da joj pruži ljubav i pažnju koju zaslužuje za svoj poseban dan.

Instagram

 
 

Ceci Ražnatović sigurno nije bilo svejedno što juče nije bila sa ćerkom, ali folk zvezda uprkos poprilično gustom rasporedu nađe vremena da skokne do Španije i provede kvalitetno vreme sa Anastasijom. Iako žive u dve različite države, njihov odnos nije narušen, mada Ceca priznaje da postoje poteškoće sa kojima se suočavaju sada kada nisu pod istim krovom. Pevačica je na tu temu govorila u novoj epizodi serijala „Ceca show“.

Pročitajte: Ražnatovići ovde nisu dobrodošli - Zavirite u vilu porodice Gudelj u kojoj glavnu reč vodi Olivera FOTO

Miloš Nadaždin

 

- Anastasija je otišla od svih. Sad je „sinjorita“. Kad god da je pozovem ona spava. Priča sa mnom pola sara i kaže „Izvini, sada moram da prekinem razgovor, hoću da spavam. Ja kažem sebi „Bože, ova samo spava – „požalila“ se Ceca u novoj epizodi emisije.

Trudnoća je promenila Anastasijin dnevni raspored, što je u drugom stanju potpuno uobičajena pojava. Iako to malo otežava komunikaciju između majke i ćerke, uvek ima prostora za šalu, pa je Ceca priznala da se Anastasija zbog toga i našalila sa njima jednom prilikom, jer je zbog razgovora propustila svoju preko potrebnu dremku.

Pročitajte: Stigla fotka iz Sevilje koja nam pokazuje kako se Gudeljevi ophode prema trudnoj Anastasiji - Ovo je prava istina FOTO

Instagram

 

- Devojka je rekla da smo joj narušili imunitet jer nije imala popodnevnu dremku. Pre neko veče kaže da ide na žurku sa Nemanjom, a ja kažem „A kako ti sada ne pada imunitet?“ – ispričala je Ceca kroz osmeh, pokazavši još jednom da ima dobar smisao za humor.

Komentari (1)

Loading
Zorana 14:38 26.05.2023
Odgovori

Da vas pitam cime je ta msla a i mama zadluzila da se o njimamorave tv serije da se prica o njihovoj zaradi da se reklamiraju njihove tasne i garderoba i koga to interesuje

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti