Trudnička haljina i sve veći stomak: Anastasija i Gudelj uslikani u šetnji Seviljom FOTO

Trudnička haljina i sve veći stomak: Anastasija i Gudelj uslikani u šetnji Seviljom FOTO

Autor: | 08/05/2023

0

Trudna Anastasija Ražnatović uslikana u Sevilji 

U domu porodice Ražnatović 2023. biće upamćena kao godina beba. Nekoliko dana nakon što je Veljko dobio drugog sina, iz kuće folk zvezde stigla je još jedna lepa vest – Anastasija čeka bebu. Niko srećniji od Cece i njene dece.

Pročitajte: Olivera, imaš li srca - Majka Nemanje Gudelja rekla svoje, nije je omekšala ni Anastasijina trudnoća

Instagram

 

Mlada pevačica je u četvrtom mesecu trudnoće i postaće mama jedne devojčice, čemu se Ceca posebno raduje.

‒ Ja se nadam da ću imati desetoro unučadi! Krstan će, kao i Željko, dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobijemo i devojčicu, tu bih baš bankrotirala (smeh) – izjavila je nedavno, na proslavi rođenja drugog unuka, i dodala da će ih razmaziti za sve pare.

Želju će joj uskoro ispuniti ćerka, što znači da bi trebalo da razmišlja o pripremama za bankrot.

Pročitajte: Velika fešta u Sevilji - Anastasija ispoštovala špansku tradiciju, Gudelj do zore lumpovao pod šatorom FOTO

Miloš Nadaždin

 

Anastasija poslednjih meseci živi u Sevilji i, s obzirom na aktuelnu “situaciju”, verovatno će tamo i ostati. Zbog ljubavi je karijeru stavila u drugi plan, spakovala je kofere i otišla kod Nemanje. Iako odluka da se preseli nije bila laka, imala je podršku cele porodice.

Pročitajte: Olivera Gudelj će pozeleneti od besa kad vidi šta joj je muž uradio iza leđa! Anastasija sve objavila na mrežema FOTO

Instagram

 

U emisiji “Ceca Show” čuli smo i emotivan telefonski razgovor između majke i ćerke. Ceca je pitala Anastasiju da li još ima mučnine, a odgovor je glasio: “Nemam, prestalo je, sad je već lagano. Kao da uopšte nisam u drugom stanju.“

Dakle, sve protiče u najboljem redu. Tome svakako doprinose lepo vreme i opuštena atmosfera u razigranoj Sevilji, koja je Anastasiji baš prirasla za srce. U poslednjoj objavi na Instagramu buduću mamu vidimo kako sa svojim izabranikom šeta ulicama lepog španskog grada. Senka na trotoaru otkrila nam je da je Cecina ćerka počela da bira komfornije stvari, kao što je široka zelena haljina koju vidimo na fotografiji.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti