Anastasija Ražnatović TRUDNA, Lav stiže u avgustu?

Anastasija Ražnatović TRUDNA, Lav stiže u avgustu?

Autor: | 01/04/2024

0

Anastasija Ražnatović trudna?

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj proslavili su juče dve godine ljubavi, a tim povodom su oboje objavili romantične fotografije i nežne reči.

Instagram / raznatovicanastasija

 

Ipak, godišnjica ljubavi pala je u drugi plan istog časa kada su počeli da se nižu komentari o navodnoj trudnoći Anastasije Ražnatović.

S obzirom na to da je pevačica prošle godine u petom mesecu trudnoće izgubila bebu, sasvim je razumljivo ako ovoga puta lepe vesti što duže želi da sačuva samo za sebe i porodicu.

Pročitajte: Čestitamo - Anastasija i Nemanja Gudelj slave, iz Sevilje stigle divne vesti

Kako su pratioci na Instagramu primetili, na svim fotografijama koje je poslednjih meseci objavila Anastasija krije stomak.

Za godišnjicu je pozirala sa Nemanjom koji je u rukama držao balone, a ona je jedan stavila preko stomaka.

Instagram/raznatovicanastasija

 

Nešto slično desilo se i mesec dana ranije. Fotografija nastala za Osmi mart, uz koju je Gudelj napisao „moje tri superžene”, dokazujući da je između Anastasije, Olivere i Vanje sve u najboljem redu, a ovaj praznik bio je idealna prilika da se javnosti to stavi do znanja.

A na slici smo primetili još nešto... Anastasija, koja se obukla nešto ležernije od svekrve i snaje, drži ruku ispred stomaka. Nešto je veći nego inače. Ili je samo tako stala?

U svakom slučaju, uveliko se spekuliše da je ponovo u drugom stanju, što bi bila još jedna lepa vest iz njihovog doma.

Instagram/nemanjagudelj

 
 

Naredne Anastasijine objave bile su identične, na njima takođe nismo imali prilike da vidimo stomak. Vešto ga je sakirla...

Instagram/raznatovicanastasija

 

Juče, na godišnjicu ljubavi, na Anastasijinom Instagramu osvanuo je insert iz crtanog filma “Kralj lavova” i nedoljivi Simba koji se sa “tata” obraća svom ocu Mufasi

Da li na leto u dom Anastasije i Nemanje Gudelja stiže jedan Lav? Bilo bi lepo...

Pročitajte: Nemanja Gudelj majci sve oprostio, pogledajte prvu fotografiju Olivere i Anastasije

Prema astrologiji, u znaku Lava rađaju se osobe od 22. jula do 23. avgusta, pa su mnogi pomislili da bi Anastasijina i Nemanjina beba mogla da stigne baš u tom periodu.

Instagram/raznatovicanastasija

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/raznatovicanastasija

Slične Vesti