Velika fešta u Sevilji: Anastasija ispoštovala špansku tradiciju, Gudelj do zore lumpovao pod šatorom FOTO

Velika fešta u Sevilji: Anastasija ispoštovala špansku tradiciju, Gudelj do zore lumpovao pod šatorom FOTO

Autor: | 25/04/2023

0

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj ispoštovali špansku tradiciju

Anastasija Ražnatović ne odvaja se od svog izabranika Nemanje Gudelja sa kojim poslednjih meseci deli život u Španiji. Kako izgledaju trenuci zaljubljenog para često smo u prilici da vidimo zahvaljujući društvenim mrežama, a sada su nam preneli atmosferu sa živopisnog festivala koji se svakog aprila održava u Sevilji.

Instagram

 

Aprilski ili Seviljski festival traje dve nedelje. Meštani podignu šatore i provode vreme u razgovoru i zabavi, uživajući u bogatom programu koji obuhvata vatromet, flamenko, dobru mediteransku hranu, borbu bikova i vožnju kočijama. Tokom Festivala muškarci se oblače kao seljaci, dok su žene u flamenko-haljinama, tradicija koju je Anastasija i te kako ispoštovala.

Pročitajte: Olivera Gudelj poražena, Anastasija i Nemanja se venčali u tajnosti? Istina je da čeka papire... FOTO

Instagram

 

Ćerka Cece Ražnatović pokazala je svoj autfit za ovu svečanost i svi su se složili da se potpuno uklopila sa vatrenim Špankinjama. Uska crvena haljina, odgovarajući ruž za usne, veliki beli cvet u kosi i diskretan nakit ‒ Anastasija je prosto blistala.

Nemanja je takođe ispoštovao običaj u elegantnom odelu, jer posle devet uveče svi muškarci moraju da nose sako i kravatu, nezavisno od toga koliko je vruće. Sudeći po snimcima koje je njegova dragana objavila, bio je najveseliji na Festivalu, a zajedno su sigurno bili među najlepšim parovima.

Pročitajte: BOMBA iz Španije - TAJNO VENČANJE Anastasije i Gudelja, Ceca se izlanula

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti