Ni velike naočare nisu sakrile tugu: Ceca prvi put u javnosti posle gubitka unuke, sva u crnom i bez osmeha FOTO

Ni velike naočare nisu sakrile tugu: Ceca prvi put u javnosti posle gubitka unuke, sva u crnom i bez osmeha FOTO

Autor: | 30/05/2023

0

Ceca Ražnatović prvi put u javnosti posle tužnih vesti iz Španije

Radovali su se prinovi koja je trebalo da im se pridruži prvih dana jeseni, a onda je iz Sevilje stigla tužna vest – Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgubili su bebu. Ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do komplikacija, mlada pevačica otkrila je da nema mučnine i da se odlično oseća, ali je, nažalost, trudnoća prekinuta.

Pročitajte: Tužne vesti iz Sevilje - Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgubili bebu, oglasio se neutešni fudbaler

Instagram

 

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili bebu. Bolan trenutak, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je fudbaler u ponedeljak uveče na Instagramu.

Slomljena od tuge, Anastasija je deaktivirala svoje naloge na društvenim mrežama i odlučila da se na neko vreme povuče iz javnosti.

Instagram

 

Tužna vest pogodila je obe porodice, bliske prijatelje, ali i ljude koji vole, po mnogima, jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Anastasijina majka Ceca Ražnatović, uprkos situaciji na privatnom planu, nije mogla da odloži poslovne obaveze, pa se kao pravi profesionalac danas pojavila na snimanju „Zvezda Granda“. U pratnji obezbeđenja, vidno utučena i u crnom od glave do pete nemo je prošla pored okupljenih reportera ne želeći da komentariše nemili događaj.

Pročitajte: Anastasija doživela tužnu sudbinu svoje majke - Ceca mesec i po dana pred svadbu izgubila bebu

Ata Images

 

Ata Images

 
 

Podsetimo, folk zvezda se neizmerno radovala kada je saznala da će krajem godine postati baka i jedne devojčice.

‒ Ja se nadam da ću imati desetoro unučadi! Krstan će, kao i Željko, dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobijemo i devojčicu, tu bih baš bankrotirala (smeh) – izjavila je nedavno, na proslavi rođenja drugog unuka, i dodala da će ih razmaziti za sve pare.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti