Ceca šokirala odlukom! Sa knedlom u grlu rekla: Sada mi je samo Anastasija bitna, zato ove godine...

Ceca šokirala odlukom! Sa knedlom u grlu rekla: Sada mi je samo Anastasija bitna, zato ove godine...

Autor: | 11/06/2023

0

Odluka Cece Ražnatović iznenadila je sve

Porodice Ražnatović i Gudelj zadesila je velika tragedija, kada je Cecina ćerka Anastasija uzgubila bebu u petom mesecu trudnoće. Anastasija se povukla iz javnosti da bi odbolovala ovaj gubitak, i napustila je Sevilju kako bi vreme provela sa porodicom u Beogradu. Ceca se nije oglašavala do sada nakon ovog tragičnog događaja, a kada su je videli u javnosti neposredno nakon tužnih vesti, bila je vidno uznemirena. Sada je folk diva konačno progovorila o ovom neverovatnom udarcu za njihovu porodicu, i velikoj odluci koju je donela ove godine.

Blic TV, Ringier

 

- Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo. Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove. Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi izdignemo zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje - rekla je folk diva u novoj epizodi svoje emisije "Ceca show".

Pročitajte: Ceca ljubi u usta poznatog muškarca - Uhvaćena prvi put posle dve godine sa frajerom u javnosti, ON je uspeo da je SMOTA (FOTO)

Blic TV printscreen

 

Otkrila je i šta bi poželela sebi za rođendan.

- Poželela bih da su mi sva deca živa i zdrava. Zrela sam osoba, kada sam bila mlađa radovala sam se nekim poklonima, ali sa godinama čovek shvata suštinu života i šta su mu prioriteti. Materijalno trenutno zadovoljava čoveka, suština je da je porodica na okupu, da su svi živi i zdravi i srećni - rekla je Ceca, koja je dodala da bi želela možda više da putuje sa prijateljima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još