Ceca se javno obratila Nemanji Gudelju nakon tužnih vesti: Njena poruka govori sve šta misli o zetu

Ceca se javno obratila Nemanji Gudelju nakon tužnih vesti: Njena poruka govori sve šta misli o zetu

Autor: | 01/06/2023

0

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj suočavaju se sa najtežim periodom svog života. Ćerka Cece Ražnatović i fudbaler izgubili su bebu, što ih je potpuno slomilo. Nemanja je morao da smogne snage da juče odigra utakmicu u finalu Lige šampiona u Budimpešti, na kom je njegov tim odneo pobedu. Anastasija ga je svim srcem bodrila sa tribina, a sada se i Ceca oglasila putem društvenih mreža, prvi put nakon tužnih vesti.

Instagram

 

Ceca je na Instagramu objavila Nemanjinu sliku sa peharom, i radovala se neverovatnom uspehu koji je njegov tim postigao.

- Bravo, čestitam, najbolji zet na svetu – kratko je poručila Ceca, koja očekuje Anastasijin povratak u Beograd, koji joj je u ovom delikatnom periodu sigurno potreban celoj porodici.

Pročitajte: Ni velike naočare nisu sakrile tugu - Ceca prvi put u javnosti posle gubitka unuke, sva u crnom i bez osmeha FOTO

Instagram

 

Instagram

 

- Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da se srede papiri koji su joj potrebni za život u Španiji. Pošto je to završeno, sad može da dolazi kući kad god poželi. Potreban joj je mir, pa je ugasila profil na Instagramu i povukla se iz javnosti. Uz nju je sve vreme Nemanja, on joj je najveća podrška – navodi izvor blizak Anastasiji. 


Podsetimo, srpski reprezentativac i fudbaler Sevilje saopštio je javnosti pre nekoliko dana kako su on i njegova izabranica izgubili bebu kojoj su se neizmerno radovali.

Pročitajte: Prvi put u javnosti posle gubitka bebe - Anastasija grca u suzama, potresnu scenu zabeležile kamere VIDEO

Instagram

 
 
 

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubli našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti. Hvala na razumevanju - napisao je tada Nemanja Gudelj.
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti