Anastasija slavi 25. rođendan: Nemanja oduševio, porodica Gudelj još jednom razočarala FOTO

Anastasija slavi 25. rođendan: Nemanja oduševio, porodica Gudelj još jednom razočarala FOTO

Autor: | 25/05/2023

0

Anastasija Ražnatović uživa u drugom stanju pored svog izabranika Nemanje Gudelja u Sevilji, a danas imaju još jedan razlog za slavlje. Ćerka Cece Ražnatović proslavlja 25. rođendan, pa je svojim pratiocima otkrila kako ju je budući suprug iznenadio.

Pročitajte: Olivera Gudelj ili...? Ceca ne želi da krije ISTINU, evo zašto ne ide u Sevilju kod trudne ćerke

Instagram

 

Skromno, u kućnoj atmosferi i bez velike pompe, Anastasija je uglasila svećice na čokoladnoj torti. Sigurno joj posebno danas nedostaje porodica, ali Nemanja se potrudio da joj i ovaj rođendan bude nezaboravan. Okružena velikim balonima, plišanim igračkama i slatkišima, buduća mama blistala je u jednostavnoj haljini, dok je trudnički stomak vešto sakrila poklonima. Drugo stanje joj nesumnjivo prija, budući da zrači i izgleda veoma lepo.

Pročitajte: Oglasio se Nemanja Gudelj, emocije nikad jače - Prokomentarisao majku Oliveru, njegova poruka je jasna

Instagram

 

Ono što su se mnogi zapitali kada su videli snimke iz Anastasijine i Nemanjine vile jeste gde je porodica fudbalera da obeleži rođendan buduće snaje. Kuća njegovih roditelja nalazi se u neposrednoj blizini, tako da čudi što nisu svratili na tortu. Izgleda da su odnosi između dve porodice i dalje zategnuti, a svi se nadaju da će posle Anastasijinog porođaja obe strane spustiti loptu zarad devojčice koja će im se do kraja godine pridružiti. 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti