Došao red na Cecu! Nakon ćerke Anastasije, pevačica u 51. godini podelila srećne vesti

Došao red na Cecu! Nakon ćerke Anastasije, pevačica u 51. godini podelila srećne vesti

Autor: | 14/06/2024

0

Rođendan Cece Ražnatović se slavi

Status folk dive, karijera na kojoj bi joj pozavidele sve kolege, sin i ćerka koji je čine ponosnom majkom, dva unuka, tragična smrt supruga koji je bio njena sudbinska ljubav, bolni lomovi, fatalna lepota i brojni udvarači...

Sve to stalo je u 51 godinu života Svetlane Cece Ražnatović koja danas slavi rođendan.

Prošlogodišnji, jubilarni rođenan je proslavila s najbližima, iako je danima planirala gala slavlje.

Od te ideje je odustala zbog tragedije, koja se dogodila dve nedelje ranije kada je njena ćerka Anastasija izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Dejan Milićević

 
 

- Rođendan neću slaviti iz poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji, desila se tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje.

Mene život nije mazio. Imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove. Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima - rekla je Ceca i dodala:

- Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja, da se svi zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje.

Pročitajte: Ja sam najsrećnija osoba na svetu - Ceca ne krije radost, Anastasija potvrdila sinoć, čestitke ne prestaju

Ove godine nakon Anastasijinog venčanja, proslavljenog u vili na Dedinju, i slavlja u Titelu, gde je Veljko obeležio rođendan najstarijem sinu Željku, a ranije i rođenje sina Isaije, došao je red na Cecu.

Pevačica ove godine ima mnogo više razloga za slavlje i radost, a prva joj je rođendan čestitala ćerka Anastasija, koja je mami uputila najlepše reči:

„Srećan rođendan najboljoj mami na svetu! Budi uvek srećna! Ništa manje ti ne pristaje! Volim te!”, poručila je Anastasija.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Najnovije vesti