Ceca otkrila da li je Anastasija u drugom stanju: Javnost treba da zna

Ceca otkrila da li je Anastasija u drugom stanju: Javnost treba da zna

Autor: | 04/04/2024

0

Ceca Ražnatović otkrila istinu o Anastasijinoj trudnoći

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj proslavili su dve godine ljubavi, a tim povodom su oboje objavili romantične fotografije i nežne reči.

Instagram / raznatovicanastasija

 

Ipak, godišnjica ljubavi pala je u drugi plan istog časa kada su počeli da se nižu komentari o navodnoj trudnoći Anastasije Ražnatović.

S obzirom na to da je pevačica prošle godine u petom mesecu trudnoće izgubila bebu, sasvim je razumljivo ako ovoga puta lepe vesti što duže želi da sačuva samo za sebe i porodicu.

Pročitajte: Čestitamo - Anastasija i Nemanja Gudelj slave, iz Sevilje stigle divne vesti

Kako su pratioci na Instagramu primetili, na svim fotografijama koje je poslednjih meseci objavila Anastasija krije stomak.

Za godišnjicu je pozirala sa Nemanjom koji je u rukama držao balone, a ona je jedan stavila preko stomaka.

Instagram/raznatovicanastasija

 
 

Nešto slično desilo se i mesec dana ranije. Fotografija nastala za Osmi mart, uz koju je Gudelj napisao „moje tri superžene”, dokazujući da je između Anastasije, Olivere i Vanje sve u najboljem redu, a ovaj praznik bio je idealna prilika da se javnosti to stavi do znanja.

A na slici smo primetili još nešto... Anastasija, koja se obukla nešto ležernije od svekrve i snaje, drži ruku ispred stomaka. Nešto je veći nego inače. Ili je samo tako stala?

Pročitajte: Ceca nikad nije, a Jelena... Kruži snimak Marine, pred smrt izgovorila veliku istinu o odnosu Karleuše i Ražnatovićeve

I dok se spekuliše da je Anastasija ponovo u drugom stanju, oglasila se Ceca Ražnatović koja je na ovu temu imala da kaže samo jedno:

- Tračevi! Valjda bih ja kao majka prva znala da je trudna... - odgovorila je sa osmehom Ceca.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti