Prekinula ćutanje oštrim rečima: Rasta je u pritvoru, a Ana Nikolić šalje jasnu poruku

Prekinula ćutanje oštrim rečima: Rasta je u pritvoru, a Ana Nikolić šalje jasnu poruku

Autor: | 14/10/2020

0

Ana Nikolić i Rasta iako su se razveli, ostali su u korektnim odnosima. Njihov brak nije opstao, što je Ani veoma teško palo, ali ljubav koju osećaju prema ćerkici Tari svakim danom je sve veća. Ana se ne odvaja od svoje trogodišnje mezimice, a Stefan Đurić je u svakom trenutku bio tu za svoju jedinicu. Nažalost, pre dve nedelje Rasta je uhapšen, a nakon isteka 48 sati nije pušten na slobodu. Kod njega su pronađene nedozvoljene supstance i on je priveden u centru Beograda.

Više javno tužilaštvo je od suda tražilo da reper bude zadržan iza rešetaka, navodeći da postoji indicija da on nije samo konzumirao narkotike već i da se bavi trgovinom njima. Sudija je uvažio takav predlog i Rasta je sproveden na izdržavanje pritvorske kazne od 30 dana.

Pročitajte: Uhapšen Rasta u centru Beograda?

Od tada mediji i novinari, Anu ne ostavljaju na miru. U pojedinoj štampi mogli su se pročitati brojni naslovi, koji nisu imali veze sa istinom. Iako su se razveli i svako živi svoj život, Ana je odlučila da prekine tišinu i bez dlake na jeziku uputi poruku svima koji govore da je u sukobu sa Rastom i da je besna na njega posle svega. U svojoj veoma oštroj poruci, Ana je napisala samo jednu rečenicu koja je svima, koji joj ne žele sreću, "zapušila usta".

- Rasta je Tarin otac i zauvek deo porodice koja se raspala - napisala je Ana na svom "Instagram" profilu i tako negirala da planira reperu da oduzme starateljstvo nad ćerkicom.

Pročitajte: Prate ga kritike i osuda, a Stefan Đurić Rasta je u stvari tata za primer! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана 31. Авг 2020. у 7:58 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Andreja Damnjanović, Instagram

Slične Vesti