Ana Nikolić luda od sreće: Tara slavi četvrti rođendan! (foto)

Ana Nikolić luda od sreće: Tara slavi četvrti rođendan! (foto)

03/08/2021

1

Ćerka Ane Nikolić Stefana Đurića Raste danas puni četiri godine. Iako su se Ana i Rasta razišli i odlučili da stave tačku na brak, briga i ljubav prema Tari su neizmerne. 

Pevačica i slavljenica rođendan su dočekale na odmoru, a Ana je ćerki najdivniji dan čestitala i javno, emotivnom porukom preko „Instagrama“.

Pročitajte: Zar već? Mala Tara Ani i Rasti izmamila suze radosnice (foto)

„Biću tvoj oslonac i stena… i kada se raspadam na hiljadu delova… biću sve što može i što ne može, i što treba i što ne treba… i mač i štit… i nebo i zid… Biću ti sve što meni niko nije bio… Da dignem te kad padneš… i ne dam ti da staneš… nikada! Voli te, mama! Srećan rođendan, moja jedina bezuslovna ljubavi… Tara“, napisala je ponosna i emotivna Ana.

Prve avgustovske dane Ana sa ćerkom provodi na letovanju, a koliko uživaju u čarima leta pokazuju i najnovije fotografije. 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Ana Nikolić nikad iskrenija: Neka me svi zaborave

Ćerka Ane Nikolić i Raste, Tara, centar je njihovog sveta. Iako su se rastali pre nekoliko godina, podjednako se brinu o devojčici koja je unela posebnu ljubav i radost u njihove živote. Pop pevačica uživa u majčinstvu i trudi se da svaki trenutak provede sa Tarom, posebno od kada je zavladala svetska pandemija pa samim tim i njene obaveze su se drastično smanjile.

19/03/2021

3518 pregleda

Saznajte više