Dete ne sme da oseti nesuglasice između roditelja: Anina i Rastina ćerka je kao med, pogledajte samo taj stajling FOTO

Dete ne sme da oseti nesuglasice između roditelja: Anina i Rastina ćerka je kao med, pogledajte samo taj stajling FOTO

20/11/2022

1

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta rastali su se u miru i bez teških reči, ali se njihov odnos s vremenom značajno promenio. Tako je intrigantna muzička zvezda svom bivšem mužu nedavno javno zapretila da će izneti sav prljav veš.

“Ovaj veliki otac moraće da snosi posledice za sva zlodela koja je naneo meni kao Tarinoj majci, te Tari. Od danas u live idu sve istine”, poručila je Ana na svom Instagramu.

Pročitajte: Najveći hit Jelene Karleuše je biografija njene koleginice sa kojom godinama ne razgovara - Džaba tablete, džaba sve...

Andreja Damnjanović

 

Ana i Rasta razveli su se posle dve godine braka, ali su zbog ćerke Tare donedvano bivili u dobrim odnosima. U avgustu su zajedno proslavili devojčicin peti rođendan, a ubrzo je, iznenada i bez najave, nešto pošlo po zlu.

– U kontaktu smo koliko moramo da budemo... Ne bih više ništa komentarisao – rekao je Rasta za Kurir.

Pročitajte: Posle pevačice glumica - Ovo je 12 godina mlađa Rastina nova devojka FOTO

Instagram

 

“Ana, nemoj ljudima da daš to zadovoljstvo da se hrane tvojim bolom. Misli na svoju ćerku, ne iznosi svoju intimu ma kakva da je”, poručio je pevačici pratilac na popularnoj društvenoj mreži.

Nekoliko dana kasnije, Ana se pohvalila fotogrfaijom ćerke koja je već velika devojčica. Sudeći po Tarinom stajlingu, trenutno je u balerina fazi.

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Nadica 06:39 21.11.2022
Odgovori

Šta vredi što je dete slatko kad ima opaljene roditelje. Ko zna kakva će biti kad poraste,nažalost verujem ne mnogo drugačija.

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Ana Nikolić nikad iskrenija: Neka me svi zaborave

Ćerka Ane Nikolić i Raste, Tara, centar je njihovog sveta. Iako su se rastali pre nekoliko godina, podjednako se brinu o devojčici koja je unela posebnu ljubav i radost u njihove živote. Pop pevačica uživa u majčinstvu i trudi se da svaki trenutak provede sa Tarom, posebno od kada je zavladala svetska pandemija pa samim tim i njene obaveze su se drastično smanjile.

19/03/2021

3515 pregleda

Saznajte više

Pročitajte još

Najnovije vesti