Nikad tužnija mlada: Ovako je Ana Nikolić izgledala na tajnom venčanju sa Rastom na koje nisu pozvali čak ni roditelje

Nikad tužnija mlada: Ovako je Ana Nikolić izgledala na tajnom venčanju sa Rastom na koje nisu pozvali čak ni roditelje

Autor: | 24/11/2022

1

Venčanje Ane i Raste i danas se prepričava FOTO

Krajem jula 2016. godine pevačica Ana Nikolić i jedanaest godina mlađi reper Stefan Đurić Rasta venčali su se u opštini Voždovac i tako na najlepši način krunisali ljubav koju su mesecima upešno skrivali od medija.

Glasine da među njima postoji neka „tajna veza“, koje su počele da kruže još 2015. godine, poznati muzičari pravdali su rečima da ih veže zajednička saradnja.

Uprkos svemu, javnost je ostala zatečena kada je objavljena fotografija mladenaca, nastala na stepenicama ispred opštine. Mladoženja je nosio crno odelo, belu majicu i patike, dok je mlada imala usku belu haljinu, sa izrezima ispod grudi i na butinama. Jedini modni detalj za koji se opredelila bile su bele naočare za sunce.

Pročitajte: Ana Nikolić i Rasta ipak potpisali prebračni ugovor

Instagram

 

Zanimljivo je da su Ana i Rasta pravo sa venčanja otišli na Hrvatsko primorje, ali ne na medeni mesec, već na zakazani nastup.

‒ Kada smo odlučili da se venčamo, samo smo poveli naše kumove i to uradili. Čak ni naši roditelji i rodbina nisu znali šta smeramo. Jedna žena iz opštine Voždovac nas je odala – slikala nas je sa prozora i tako se to oglasilo ‒ otkrili su supružnici nekoliko dana kasnije u prvoj zajedničkoj izjavi.

Pročitajte: Bio je njen - Ana Nikolić Rastinoj novoj devojci poslala jasnu poruku 

Instagram

 

U julu 2017. ljubav je cvetala, a Ana Nikolić je suprugu javno poručila:

‒ Godinu dana mi je proletelo kao tren! Kao da je juče bilo. A vidi nas danas. Čekamo našu malu gospođicu krofnu. Voli te tvoja A i hvala ti za sve.

Nažalost, ubrzo je stigla i vest o razvodu.

Iako Ana i Rasta danas nisu u dobrim odnosima, činjenica je da se oboje trude da ćerki Tari budu najbolji roditelji na svetu.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti