Advokat potvrdio: Ana Nikolić je potpisala razvod braka, ali Rasta nije!

Advokat potvrdio: Ana Nikolić je potpisala razvod braka, ali Rasta nije!

Autor: | 19/11/2018

0

Kako odnos pop zvezde Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste nikome nije jasan zbog čestih svađa, mirenja pa opet rastanaka, odgovor su potražili od njihovog porodičnog advokata.

Kako Blic piše, njih dvoje su definitivno rešili da se razvedu i zakonski stave tačku na brak.

- Ana je večeras stavila potpis, Stefan još uvek nije. Moja advokatica ga je danas zvala, ali ne možemo da ga dobijemo. Prema predlogu za sporazumni razvod braka Tara će biti kod Stefana dva puta nedeljno, starateljstvo nad ćerkom pripada Ani, a on će moći da je viđa kad god poželi. Ana je prostor za iznos alimentacije ostavila prazan, što znači da je Stefanu dala mogućnost da sam odredi visinu alimentacije. Pitanje imovine nije sporno - rekao je Borivoje Borovic za pomenuti list.

- Stefan će moći da plaća alimentaciju koliku god misli da može, Ana u vezi s tim ne pravi pitanje - kaže advokat Borivoje Borović, i dodaje:

- Ana ostaje u stanu na Voždovcu sa ćerkom Tarom, a Rasta će živeti u drugom stanu. Sa kućom koju grade šta će biti, ne znam, to nije bio predmet naših razgovora.

Borović je otkrio i to da proces razvoda teče u miru između bračnih partnera.

- Sve teče vrlo civilizovano. Razgovaraju bez ikakve drame, očigledno postoji neslaganje naravi i to je to - ističe advokat, koji je već jednom pripremao papire za razvod, ali oni tada nisu bili potpisani.

Ana i Rasta se još uvek vole, ali pošto su oboje temperamenti stalno se svađaju, a pritom nemaju iste stavove o bitnim pitanjima za bračnu zajednicu, što ih je dovelo do konačnog rastanka. Njih dvoje su se svađali i u vezi s rijalitijem koji Ana planira da snima.

- Ana i Rasta se i dalje vole i oni su zaista dali sve od sebe da spasu brak nakon što su jednom već pokušali da se razvedu prošle godine, ali nije im pošlo za rukom. To su želeli da učine, pogotovo zbog Tare kako bi odrastala uz oba roditelja, ali oni su zaista “kao dva roga u vreći”. Oboje su temperamtni i lako planu, te su svađe bile učestala pojava u njihovom domu, a s druge strane, ne razmišljaju isto na temu njihovog braka i podizanja deteta. Ana je želela da Rasta više bude kod kuće sa njom i ćerkom, a manje u studiju i sa društvom, dok je reper mislio drugačije. Na kraju su shvatili da je najbolje da se razvedu, ali da ostanu prijatelji. Razvod neće uticati na Anine poslovne planove, pa će Rasta nastaviti da sprema pesme za njen novi album koji je u planu da se objavi naredne godine - otkriva izvor blizak poznatom paru.

Podsećamo, Ana Nikolić i Rasta su rešili prvi put da se razvedu pre tačno godinu dana, a oboje su to potvrdili putem svojih instagram naloga.

hellomagazin.rs ATA Images/Hello/Arhiva

Najnovije vesti