Rasta sa devojkom i ćerkom na premijeri svog filma: Evo u kakvom su odnosu Tara i Marija, fotografija je DOKAZ

Rasta sa devojkom i ćerkom na premijeri svog filma: Evo u kakvom su odnosu Tara i Marija, fotografija je DOKAZ

Autor: | 20/09/2023

0

Stefan Đurić Rasta sinoć je imao premijeru autobiografskog filma "3211" u kojem je do detalja opisano kako je provodio vreme u zatvor, gde je dospeo zbog posedovanja narkotika.

Premijeri su prisustvovale brojne poznate ličnosti, kolege i prijatelji koji su pružili neizmernu podršku reperu.

Ata Images

 

Najveće iznenađenje definitivno je bilo pojavljivanje Rastine devojke Marije Balaban koja je zajedno sa Stefanovom ćerkom Tarom zasijala na crvenom tepihu.

Pročitajte: Tari se ispunila najveća želja svakog deteta razvedenih roditelja - Ana i Rasta ponovo zajedno! (foto)

Marija je za ovu priliku obukla crnu haljinu sa prorezima na stomaku, dok je preslatka Tara u tatinom stilu obukla široke pantalonice i široku bluzu bele boje, a kakao smo imali prilike da vidimo Tara i Marija se prilično dobro slažu, o čemu je i reper ranije govorio.

Ata Images

 

Podsetimo, romansa Balabanove i Stefana Đurića Raste otpočela je tokom reperovog izdržavanja kazne kućnog pritvora zbog poveće količine marihuane koja je pronađena u njegovom domu.

Pročitajte: Dete ne sme da oseti nesuglasice između roditelja - Anina i Rastina ćerka je kao med, pogledajte samo taj stajling FOTO

U jednom od intervjua Stefan je otkrio detalje odnosa njegove izabranice i male Tare, ćerkice koju je dobio u kratkotrajnom braku sa pevačicom Anom Nikolić.

Ata Images

 

- Super se slažu, to mi je isto jedna od bitnijih stvari s obzirom na to da se sam bavim detetom i nemam bejbisiterku. U tim nekim situacijama mi je bitno da je tu Marija. Tara je navikla i sa svojom majkom da funkcioniše kao sa Marijom.

- Ona voli lepe žene. To je nešto što joj upadne u oči. Ona uvek prvo gleda nokte, kosu i sve ostalo. To joj je svakog momenta bitno bez obzira što ima pet godina- ispričao je Đurić za "Blic".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još