Kad nekome napuniš pištolj, a on te promaši: Ana Nikolić bez dlake na jeziku o odnosu s Rastom, pomenula i njegove roditelje

Kad nekome napuniš pištolj, a on te promaši: Ana Nikolić bez dlake na jeziku o odnosu s Rastom, pomenula i njegove roditelje

Autor: | 18/01/2023

0

Ana Nikolić uputila žestoke reči bivšem mužu

Brak Ane NikolićStefana Đurića Raste davno je završen, ali ne i nesporazumi između nekadašnjih supružnika. Prilikom gostovanja u emisiji „Una, due, tre“ koja se emituje na UNA TV, kontroverzna pevačica dotakla se zamršenih porodičnih odnosa.

‒ Ne kajem se uopšte, a dalje od njega zavisi kako će ići naš odnos, zato što imamo ćerku. On je muškarac ‒ rekla je pored ostalog Ana.

Pročitajte: Mora hitno na operaciju - Sloboda Mićalović moli za pomoć, opaka bolest pokazala zube

Boško Karanović

 

Na pitanje da li postoji šansa za pomirenje, u svom stilu je poručila:

‒ Ne, nikad više. Kad nekome napuniš pištolj, a on te promaši, pa ponovo, pa on promaši. Koliko puta da ti punim šaržer? Kad mi u srce pucaju, neka pucaju ti što znaju, pozdrav za Cecu.

‒ Nisam zla, nikome ne mogu da pomislim ružno. Na svaku opasku dobiće odgovor. Svako, ne samo Rasta. To je moj poraz, kad neko uspe da te isprovocira da javno reaguješ i da pričaš nešto što treba da ostane u krugu porodice. To je moj poraz, slabost.

Ana je otkrila i da ćerku uprkos svemu nikad ne bi razdvojila od oca i da je zahvalna što u Tarinom detinjstvu učestvuju i Đurićevi roditelji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti