Ana Nikolić stroga mama: Tara tatu vrti oko malog prsta, nikada joj neću dozvoliti da bude kao ja

Ana Nikolić stroga mama: Tara tatu vrti oko malog prsta, nikada joj neću dozvoliti da bude kao ja

03/01/2022

0

Ćerka Ane Nikolić pravi je vragolan

Ana Nikolić poslednje četiri godine živi svoj san. Otkako je rodila ćerku Taru, shvatila da je da ne postoji važniji smisao života. Gostujući u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji, pevačica je otkrila na koji način vaspitava ćerku.

- Trenutno sam jako stroga. Ja sam hodajuća kontroverza, nekada samoj sebi neobjašnjiva, imam neke osobine jako konzervativne, tradicionalne, a sa druge strane opet moj izbor zanimanja i tako. Majka sam stroga jer mislim da sve to potiče iz moje porodice jer je i moja majka bila jako stroga do puberteta, a onda ću i ja Taru da prebacim tati kada bude krenuo pubertet i ludilo, pa neka je on juri po školskim dvorištima, a ja sam sada stroga. Imam muhalo i vrbov prutic i kažem "biraj" - ističe pevačica i dodaje da ne bi volela da Tara krene njenim stopama.

Pročitajte: Ogromna radost - Ćerka Ane Nikolić slavi četvrti rođendan (foto)

Instagram

 

- Verovatno kao ja sada što imam svoje dete, ja njoj želim da radi ono što ona želi, ali joj sigurno ne želim da bude ja. Pa, neka bude, ali ja imam plan A, B i C. Zakazaću joj turneju od tačke A do tačke B, od tačke B do tačke C, znači kao meni Marko 6 noći vezano 3 kontinenta, 2 zemlje, to je plan A. To je sve kada bude završila školu. Ne mogu da otkrivam baš sve, gledaće ona ovu emisiju, ostaće zapisano u vremenu - rekla je Ana Nikolić.

Na pitanje kakav odnos Tara ima sa ocem reperom Stefanom Đurićem Rastom, Ana je kroz osmeh istakla:

- Za sada sam joj ja jedini autroritet u smislu da se samo mene plaši, tatu vrti oko malog prsta kao i sve oko sebe, tako da u principu raste mala osvetnica.

Pročitajte: Ušuškano, romantično i setno - Verovali ili ne, ovde živi Ana Nikolić (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Ana Nikolić nikad iskrenija: Neka me svi zaborave

Ćerka Ane Nikolić i Raste, Tara, centar je njihovog sveta. Iako su se rastali pre nekoliko godina, podjednako se brinu o devojčici koja je unela posebnu ljubav i radost u njihove živote. Pop pevačica uživa u majčinstvu i trudi se da svaki trenutak provede sa Tarom, posebno od kada je zavladala svetska pandemija pa samim tim i njene obaveze su se drastično smanjile.

19/03/2021

3517 pregleda

Saznajte više

Pročitajte još

Najnovije vesti