Svi detalji svadbe ćerke Siniše Mihajlovića: Venčanica je kao san, a tek kad čujete ko su kumovi FOTO

Svi detalji svadbe ćerke Siniše Mihajlovića: Venčanica je kao san, a tek kad čujete ko su kumovi FOTO

Autor: | 24/05/2023

0

Venčanje Virdžinije Mihajlović isplanirano do svakog detalja

Virdžinija Mihajlović se udaje, to je porodica najavila još pre nekoliko nedelja. Poznat je i datum ‒ 17. jun. Mlađa ćerka legendarnog Siniše Mihajlovića odlučila je da sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem partneru Alesandru Voljaku, sa kojim ima ćerku Violante, izgovori u Bariju, u Katedrali Monopoli (Santa Maria della Madia), romaničkoj crkvi iz 12. veka.

Instagram

 

Pošto su brojni pratioci na Instagramu bili nestrpljivi da saznaju detalje venčanja, Virdžinija je napravila specijalnu „Q&A“ sesiju i otkrila šta će se sve dešavati tog dana na jugu Italije.

Prvo pitanje odnosilo se na venčanicu, koju je pronašla u ateljeu „Celebrity Sposa“.

‒ Oni imaju najlepše venčanice i najbolje brendove: „Elie Saab“, „Dimitrius Dalia“, „Berta Bridal“... Moja je „Galia Lahav“ i kao san je. Uz prvu haljinu nosiću cipele sa potpisom kuće „Jimmy Choo“, a uz drugu „Paris Texas“.

Pročitajte: Izgubila je tatu, a već se smeje - Virdžinija Mihajlović posle smrti oca zasuta uvredama, obratila se otvorenim pismom

Instagram

 

Pohvalila je i organizatore. Ekipa „Eleonora Panetta Events“ potrudila se da joj ispuni svaku želju.

‒ Oni su mnogo više od planera venčanja. Prethodnih meseci Eleonora me je i podržala i izdržala (smeh). Nije lako izaći na kraj sa mnom jer sam prilično izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1938492 puta. Ali, super smo sarađivale i sigurna sam da će sve biti onako kako sam oduvek zamišljala. Uvek bih izabrala Eleonoru.

Pročitajte: Zet Siniše Mihajlovića podigao Italiju na noge - Miha, ovo je za tebe! Suze radosnice

Instagram

 

Da li će venčanje Virdžinije Mihajlović biti intimnije ili planiraju veliku zabavu, interesovalo je jednog pratioca.

‒ Pozvali smo samo rodbinu, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, a to znači da neće biti manje od dvesta gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole.

Pročitajte: Arijana i Siniša tri puta rekli DA, ovako je bilo na pravoslavnom venčanju u Sremskim Karlovcima - Umesto poklona želeli su ovo

Instagram

 

Virdžinija je otkrila ko će biti kumovi. Njeni svedoci biće brat Miroslav i sestra Viktorija, a Alesandro je takođe izabrao sestru i brata. Burme su izrađene od žutog zlata sa brilijantima. Videli smo i kako izgleda pozivnica.

Instagram

 

Naravno, neizostavno je bilo i pitanje gde će na medeni mesec.

‒ I Alesandro i ja volimo da svuda vodimo Violante, ne idemo nigde bez nje. Iako ponekad osetimo potrebu da ostanemo sami, putovanje sa ćerkom definitivno je mnogo lepše. Ona je nešto najlepše u našem životu, deo je nas. Zato smo izabrali destinaciju na kojoj mogu da uživaju i deca. Odlučili smo se za Maldive, „Emerald Maldives Resort Spa“. Biće to naš prvi susret sa ovim arhipelagom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti