Misteriozni Marko: Da li je vanbračni sin Siniše Mihajlovića prisustvovao venčanju sestre Virdžinije

Misteriozni Marko: Da li je vanbračni sin Siniše Mihajlovića prisustvovao venčanju sestre Virdžinije

Autor: | 23/06/2023

0

Da li je vanbračni sin Siniše Mihajlovića prisustvovao venčanju sestre Viktorije

Virdžinija Mihajlović pre nekoliko dana krunisala je dugogodišnju ljubav sa fudbalerom Alesandrom Voljakom, sa kojim ima ćerku Violante.

Osim preslatke devojčice, u prvom planu na venčanju bili su i ostali članovi porodice: lepa mama Arijana, starija sestra Viktorija, braća Dušan, Miroslav i Nikolas, baka Viktorija, kao i stric Dražen, koji ju je dopratio do oltara.

Instagram

 

Ukupno dve stotine gostiju veselilo se sa mladencima tog dana u Bariju. Kako su Virdžinija i Alesandro otkrili, uglavnom članovi porodica i bliski prijatelji. Da li je među njima bio i njen najstariji brat, odnosno polubrat? Ruku na srce, malo ko zna kako Marko Mihajlović uopšte izgleda. Nije poznato ni da li je prisustvovao očevoj sahrani u decembru.

Pročitajte: Ko je tajanstveni mladić koji je na sahrani u Rimu nosio sliku Siniše Mihajlovića

Siniša Mihajlović prvi put je postao otac pre nego što je upoznao zgodnu Arijanu Rapaćoni, koja mu je rodila petoro dece. U kratkoj vezi sa jednom Rimljankom, dok je igrao za Romu, čuveni fudbaler dobio je Marka, koji sada ima oko trideset godina. Svog prvog sina Siniša je upoznao kada je on imao jedanaest godina. Naime, nameravao je da sa dečakom kontaktira tek kada postane punoletan, ali njegova supruga je tu odluku „ubrzala“.

Profimedia

 

‒ Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu i izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz mladalačkih, nezrelih postupaka – ispričao je svojevremeno Miha i otkrio da je prvi susret, za njegovu porodičnu slavu „Svetog Nikolu“, bio veoma dirljiv.

Profimedia

 

Međutim, u intervjuu koji je dao italijanskoj televiziji povodom izlaska biografije „Utakmica života“ slavni fudbaler otkrio je da ga je prvi sin razočarao, ali nije naveo zbog čega.

Pročitajte: Tvoj Marko... Vanbračni sin oprostio se od Siniše, prizor iz crkve kida dušu FOTO

‒ Nisam se čuo s njim godinu dana. Marku sam bio drugi otac, i žao mi je. Priznao sam ga, izdržavao, ali ga nisam podizao. Zamolio sam ga da preuzme veću odgovornost, nije mogao. Zvao me je, međutim, nisam se javljao. Pozvaću ga kad budem spreman. Kad me neko izneveri, treba mi vremena.

Da li su uspeli da izglade odnos pre Mihine prerane smrti, to znaju samo njih dvojica.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još