Arijana i Siniša tri puta rekli DA, ovako je bilo na pravoslavnom venčanju u Sremskim Karlovcima: Umesto poklona želeli su ovo

Arijana i Siniša tri puta rekli DA, ovako je bilo na pravoslavnom venčanju u Sremskim Karlovcima: Umesto poklona želeli su ovo

Autor: | 18/12/2022

0

Arijana i Siniša Mihajlović venčali su se tri puta. Prvo u Rimu, na Vidovdan 1996, deset godina kasnije u Sremskim Karlovcima, a u leto 2021. u mondenskom italijanskom letovalištu Porto Červo.

Pročitajte: Siniša folirao na prvom sastanku! Ovako je gorda Italijanka pala na srpski šarm

Instagram

 

„Od ranog jutra Sremski Karlovci odišu svečarskom letnjom tišinom. Građani šetkaju pored crkve Svetog oca Nikolaja, zagledaju u dvorište. U crkvi je sve pripremljeno da dočeka Sinišu Mihajlovića, fudbalera Intera, bivšeg reprezentativca Srbije i Crne Gore, i njegovu suprugu, lepu Italijanku Arijanu. Da njihov građanski brak, sklopljen 28. juna 1996, u Rimu, upotpune i blagoslovom pravoslavnog venčanja i sjedinjenja pred Bogom“, pisale su tih dana Večernje novosti.

Pročitajte: Vanbračni sin razočarao Mihu, pred smrt prekinuli kontakt - Priznao sam ga, izdržavao, ali...

Instagram

 

Zanimljiv je podatak da mladenci nisu želeli da im gosti donose poklone. Umesto toga, predložili su da „darovi“ budu donacije koju će uplatiti Dečjem selu u Sremskoj Kamenici.

Pročitajte: Večni grad ispraća Mihu - Arijana i deca oko Sinišinog kovčega, najstariju ćerku slomile emocije FOTO

Instagram

 

Fotografije sa venčanja ekskluzivno je objavio HELLO!, a Arijana i Siniša Mihajlović pričali su nam o svojoj ljubavi, deci, sličnostima i razlikama koje ih spajaju.

Rodom ste iz Vukovara, a veliki deo života proveli ste u Vojvodini. Ljude sa tog podneblja bije glas da su smireni. Važi li to i za vas?

Siniša: Rođen sam u ravnici, ali po naravi kao da sam iz nekih masivnijih, brdovitih predela, moj karakter je takav, mada sam se s vremenom popravio. Čini mi se da sam kao mlađi bio eksplozivniji i prgaviji. U to vreme, kada su mi govorili da stanem i izbrojim do deset, ja sam brojao do tri, a sada, u ovim godinama, izbrojim do pet. Kako vreme bude prolazilo, doći ću do trenutka kada ću se zaustaviti i udahnuti i zaista ću izbrojati do deset.

Arijana: Mislim da sam mnogo otvorenija i simpatičnija od Siniše, moja priroda je blaga i imam dopadljivije osobine, dok je moj suprug prek i strog, pomalo ljut, ali uvek pravičan i drag.

Da li je teže biti u braku sa Srbinom ili Italijanom?

Arijana: Više mi se dopadaju Srbi. Italijani su pričljivi i jaki na rečima, ali ne i na delima, dok Srbi manje obećavaju, a više ispune i odlučniji su. Srbi su vezani za porodicu, u stvari, ne znam da li sam ja imala previše sreće i da li su svi Srbi takvi ili samo moj Siniša.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti