Nije prošlo ni pola godine od Sinišine smrti: Venčanica spremna, Arijana nema razloga da krije FOTO

Nije prošlo ni pola godine od Sinišine smrti: Venčanica spremna, Arijana nema razloga da krije FOTO

06/04/2023

0

Porodica Mihajlović priprema se za venčanje

Siniša Mihajlović, koji nas je napustio 16. decembra prošle godine, nažalost, nije dočekao venčanje nijedno od svoje šestoro dece, a ako je verovati objavama na Instagramu, jedno se upravo sprema u ovoj velikoj porodici.

Pročitajte: Ko je tajanstveni mladić koji je na sahrani u Rimu nosio sliku Siniše Mihajlovića

Instagram

 

Arijana Mihajlović nema razloga da sreću ne podeli sa celim svetom, a razlog je udaja ćerke Virdžinije!

Naime, Sinišina mezimica, koja mu je oktobru 2021. podarila unuku Violante, nešto pre porođaja verila se sa dugogodišnjim dečkom, italijanskim fudbalerom Alesandrom Voljakom, ali je smrtni slučaj u porodici prolongirao venčanje.

Pročitajte: Ponosan sam što sam tvoj USVOJENI SIN! Ponovo ćemo se sresti i ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane

instgaram

 

Pola godine posle Mihajlovićeve smrti, ćerka Virdžinija na Instagramu je podelila fotografiju venčanice i prelepih Jimmy Choo cipela. Pored komlimenata na račun njenog modnog izbora, veliki je broj i onih koje je prizor rastužio, jer legendarni fudbaler i trener nije dočekao dan da ćerku odvede pred oltar.

Pročitajte: Želja porodice biće ispunjena - Premeštaju se posmrtni ostaci Siniše Mihajlovića, evo gde će počivati legendarni fudbaler

Instagram

 
 

Alesandro Voljako takođe je odabrao stajling za venčanje. On je, naime, posetio atelje „Sartoria Gianni Marigliano”, u koji je rado svaraćao i pokojni siniša, i poručio odelo.

“Za svoje venčanje Alesandro Voljako je odabrao jednu od naših kreacija. Veliko nam je zadovoljstvo”, piše na Instagram profilu prestižnog italijanskog krojačkog salona.

instgaram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti