Kuća koja čuva uspomene: U domu majke Siniše Mihajlovića svaki milimetar budi sećanja na pokojnog sina

Kuća koja čuva uspomene: U domu majke Siniše Mihajlovića svaki milimetar budi sećanja na pokojnog sina

Autor: | 05/10/2023

0

Majka Siniše Mihajlovića kuću pretvorila u mali muzej posvećen sinu

 

Virdžinija Mihajlović, mlađa ćerka slavnog fudbalera Siniše Mihajlovića, ovih dana boravi u Srbiji. Stigla je sa ćerkom Violante i bratom Dušanom, a na aerodromu ih je dočekao stric Dražen. Potom su se svi uputili u porodičnu kuću Mihajlovića u Sremskoj Kamenici, gde je baka Viktorija jedva čekala da ih zagrli.

 

Instagram

 

Sinišina majka živi u dvospratnoj kući od oko 100 kvadrata, u mirnom delu gradića na Dunavu, preko puta Novog Sada.

Pročitajte: Majka Viktorija ne skida crninu, osmeh je zauvek nestao - Sinišina deca stigla u Novi Sad, slike iz porodičnog doma kidaju dušu

Pogled iz dvorišta je božanstven, što je pokazala i Virdžinija na svom Instagramu. Uz fotografiju panorame i naziv lokacije napisala je „mesto u srcu”.

Instagram

 

Virdžinija je slikala i grožđe, koje s prvim danima jeseni zri u ovom kraju i od kojeg se prave čuvena fruškogorska vina. Vinova loza krasi mnoga imanja, a jedan čokot okupan suncem ovekovečila je i Mihina ćerka.

Instagram

 

Njene pratioce posebno je raznežio jedan prizor iz kuće. Viktorija brižno čuva brojna priznanja kojima je njen sin nagrađen tokom blistave karijere, od početaka u novosadskoj Vojvodini, preko Zvezde i velikih italijanskih klubova.

Instagram

 

Pehari, medalje i ostale memorabilije krase dom Mihajlovića u Sremskoj Kamenici, i nemoguće ih je sve udenuti u jedan kadar. Na slici je Viktorija napisala samo „tata”, na italijanskom, i kao uvek dodala srce. Jedna reč, dovoljna da kaže sve.

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti