Siniša bi zaplakao: Porodica Mihajlović stigla u prelepu italijansku palatu, udaje se Virdžinija FOTO

Siniša bi zaplakao: Porodica Mihajlović stigla u prelepu italijansku palatu, udaje se Virdžinija FOTO

Autor: | 11/04/2023

0

Sve je spremno za veliki dan. Virdžinija Mihajlović, najstarije dete legendarnog Siniše Mihajlovića i italijanske voditeljke Arijane Rapaćoni, izgovoriće sudbonosno „da“ dugogodišnjoj ljubavi, fudbaleru Alesandru Voljaku.

Pročitajte: Želja porodice biće ispunjena - Premeštaju se posmrtni ostaci Siniše Mihajlovića, evo gde će počivati legendarni fudbaler

Instagram

 

Već znamo ko će biti najveseliji gost na venčanju – njihova ćerkica Violante, koja je svet ugledala u oktobru 2021. godine. Raduje se i Virdžinijina mama. Vreme je da se život nastavi, svi znamo koliko su protekli meseci bili teški za celu porodicu. Nažalost, čuveni fudbaler nije dočekao da ćerku odvede pred oltar.

Pročitajte: Nije prošlo ni pola godine od Sinišine smrti - Venčanica spremna, Arijana nema razloga da krije FOTO

Instagram

 

Ako je verovati objavama na Instagramu, svadba će se održati u mestu Ostuni u Pulji, na peti italijanske čizme. Izabrali su jednu staru palatu okruženu prelepom prirodom, u mirisu limuna, sa pogledom na more u daljini. Organizaciju događaja poverili su Eleonori Paneti, koja je, koliko možemo da vidimo na njenom profilu, ekspert za romantične detalje i nezaboravnu atmosferu.

Instagram

 

Instagram

 

Pre nekoliko dana Virdžinija je svojim pratiocima pokazala venčanicu i cipele sa potpisom kuće „Jimmy Choo“. I njen budući suprug je odabrao stajling. Njegovo odelo stiže iz ateljea „Sartoria Gianni Marigliano“, u koji je nekad i Siniša rado svraćao.

Dakle, odbrojavanje može da počne.

instgaram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još