Đokovići drugi dan slave: Saška promenila prezime i četvrtu venčanicu, sudbonosno DA na plaži (foto)

Đokovići drugi dan slave: Saška promenila prezime i četvrtu venčanicu, sudbonosno DA na plaži (foto)

Autor: | 13/09/2022

0

Venčanje Đorđa Đokovića na plaži

Đorđe Đoković i Saška Veselinov juče su se u Beogradu venčali u Crkvi svetog Marka, posle čega su sa porodicom i prijateljima krenuli put Crne Gore, gde je upriličena proslava.

Sinoć se slavilo u velikom stilu, a muzičke zvezde Aleksandra Prijović, Željko Samardžić i Sergej Ćetković dovele su atmosferu do usijanja. Međutim, tu nije bio kraj...

Pročitajte: Ovako Nole slavi kada mu se ženi brat - Muzičke zvezde dovele atmosferu do usijanja, Đorđe i Saška nikad veseliji (foto)

 

Danas je na plaži upriličena još jedna ceremonija, a mladenci su se pobrinuli da svaki detalj bude besprekoran. Dekoracija je u bež, belim i zlatnim tonovima, na stolovima je zlatni escajg, kao i veliki buketi ruža.

Pročitajte: Stefanovih pet minuta - Sin Novaka Đokovića ukrao šou na Đoletovom i Saškinom venčanju, jednim gestom nasmejao celu porodicu (foto)

Instagram

 

Par je građanski brak sklopio u idiličnom morskom ambijentu pred oltarom ukrašenim cvećem. Za ovu priliku Saška je blistala u četvrtoj po redu venčanici sa velikom mašnom na leđima i dugačkim šlepom.

Pročitajte: Oženio se Đorđe Đoković, trudna Saška blista u bajkovitoj venčanici! Svi članovi porodice na okupu, Tara i Stefan preslatki (foto)

Instagram

 

Dok je uz romantične zvuke koračala ka Đorđu koji ju je čekao pred oltarom, ispred nje je išla Tara Đoković, Novakova i Jelenina ćerka, koja je put posipala laticama ruža.

Pročitajte: Treća snaja porodice Đoković - Marko i Letisija konačno zajedno u javnosti, odali ih osmesi (foto)

Instagram

 

Mlada je po sklapanju braka bacila bidermajer, a zatim je usledila žurka na plaži na kojoj goste zabavlja Saša Kovačević.

 
 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti