Izgubila je tatu, a već se smeje: Virdžinija Mihajlović posle smrti oca zasuta uvredama, obratila se otvorenim pismom

Izgubila je tatu, a već se smeje: Virdžinija Mihajlović posle smrti oca zasuta uvredama, obratila se otvorenim pismom

Autor: | 22/02/2023

1

Virdžinija Mihajlović, mlađa ćerka Siniše Mihajlovića, objavila je otvoreno pismo u kome je otkrila kakve je neprijatnosti doživljavala posle očeve smrti.

Instagram

 

Virdžiniji su, naime, stizale uvredljive poruke zbog fotografija koje je objavljivala na Instagramu, a onima koji su joj ih slali zasmetalo je što se atraktivno oblači i šminka umesto da žali oca u crnini.

− Polako ću pokušati da se vratim na Instagram, ne zato što sam dobro, da budem vedra, srećna i bezbrižna (naročito za glupe ljude, koji, nažalost, postoje), već da bih skrenula pažnju sa gubitka koji sam doživela. Nije da Instagram može ko zna koliko da me odvrati kada su srce i duša u komadićima (Violante je moj spas), ali može bar malo da me natera da razmišljam o lakšim stvarima – navela je Virdžinija.

Pročitajte: Arijana Mihajlović skinula crninu, pa poručila dušebrižnicima - Ovo je način na koji ja tugujem! FOTO

Instagram

 

− S obzirom na to da će se uvek naći neko ko će pokušati da sudi komentarima: „Izgubila je tatu, a već se smeje”, „Stavlja priče na Instagram, ja nisam mogao da ustanem iz kreveta”, „Vidi koliko je boli, već je našminkana i dobro se oblači”... Znajte da me vaše kritike ne dotiču.

 Ogromna praznina koju osećam je tu, ona živi u meni, ne daje mi ni trenutka mira... Fotografije na Instagramu ne definišu stanje mog duha, neka to bude jasno. Plačem, ali sam „prinuđena” da obrišem suze i nabacim osmeh, jer imam ćerku koja, uprkos svemu, zaslužuje da ima srećnu majku.

Pročitajte: Arijana Mihajlović sa ćerkama podelila prelepe vesti, stiže ON i zvaće se po Siniši

Instagram

 
 

− Biće teško, ali učiniću sve da ćerki pružim najlepše detinjstvo, baš kao što je bilo moje. Moram da budem nasmejana čak i kada je sve u meni razbijeno. A ja imam (skoro) muža koji posle svega što je prošao pored mene i moje porodice zaslužuje više od bilo koga ženu koja je u stanju da plače, da sebi da oduška, da pati, ali da se onda vrati i nastavi da živi. Jer, život je nešto drugo, uprkos tome šta vam ovde pokazujem... Uvek sam radije zadržavala patnju za sebe i tako ću nastaviti. Ovde je nikada nećete videti. Sve vas volim – zaključila je Virdžinija Mihajlović.

Komentari (1)

Loading
Majka 20:22 22.02.2023
Odgovori

Samo ti dete nemoj obracati paznju na takve.Tvoj otac bi bio srecan da te vidi nasmejanu,kao i svaki normalan roditelj.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti