Ćerka Siniše Mihajlovića proslavila devojačko veče: Buduća mlada blistala, sve je spremno za veliki dan FOTO

Ćerka Siniše Mihajlovića proslavila devojačko veče: Buduća mlada blistala, sve je spremno za veliki dan FOTO

Autor: | 29/05/2023

0

“Zbogom, gospođice! Zdravo, gospođo!”, pisalo je na torti u obliku srca, ukrašenoj trešnjama, najslikanijoj “zvanici” devojačke večeri koje je priredila Virdžinija Mihajlović. Mlađa ćerka legendarnog Siniše Mihajlovića uskoro će stati na ludi kamen, zna se i datim – 17. jun, a i mesto.

Ona i njen izabranik, fudbaler “Đenove” Alesandro Voljako, odabrali su katedralu Monopoli u Bariju, na jugu Italije koji im je očigledno blizak srcu.

Pročitajte: Svi detalji svadbe ćerke Siniše Mihajlovića - Venčanica je kao san, a tek kad čujete ko su kumovi FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Zabava je organizovana u porodičnom stanu u Rimu. Mnošto balona, natpisi “bride to be” i “tim Virdžinija”, njene omiljene poslastice, a na fotografijama dame koje joj najviše znače – starija sestra Viktorija i, naravno, ćerkica Violante, koja je ovom prilikom imala specijalan, beli stajling. I sigurni smo da je ukrala mami šou. Mihine ćerke nosile su isti model haljine sa metalik sjajem, razlika je bila samo u boji.

Pročitajte: Siniša bi zaplakao - Porodica Mihajlović stigla u prelepu italijansku palatu, udaje se Virdžinija FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Virdžinija i Alesandro već mesecima planiraju venčanje. Ništa se ne sme prepustiti slučaju, kaže buduća mlada, koja je nedavno priznala da je veliki perfekcionista i da organizatorki događaja nije bilo nimalo lako da izađe na kraj sa njenim zahtevima i izbirljivošću. Iako su razmišljali o manjoj, intimnijoj svadbi, na kraju je spisak sveden na 200 gostiju, jer oboje imaju velike porodice i mnogo prijatelja.  

Pročitajte: Ponosan sam što sam tvoj USVOJENI SIN! Ponovo ćemo se sresti i ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane

Instagram

 

“Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole”, rekla je u razgovoru sa pratiocima na Instagramu, kojima je otkrila da su spremne i venčanica i burme, ali i kumovi. Njeni svedoci biće oni s kojima je vezana krvlju – starija sestra i mlađi brat Miroslav. Medeni mesec provešće na Maldivima, a društvo će im, ako ste slučajno posumnjali da će biti drugačije, praviti i ćerka. Više nigde ne idu bez nje. Baka servis će se odmarati.

Kad već pominjemo Arijanu, Mihinu zanosnu suprugu, ona danas ima specijalan razlog za slavlje, što je pokazala i na Instagramu. Virdžinija, koja će uskoro izgovoriti sudbonosno “da” svojoj dugogodišnjoj ljubavi, puni 25 godina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još