Ponosan sam što sam tvoj USVOJENI SIN! Ponovo ćemo se sresti i ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane

Ponosan sam što sam tvoj USVOJENI SIN! Ponovo ćemo se sresti i ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane

17/12/2022

0

Zet Siniše Mihajlovića rastužio javnost dirljivim rečima

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je u petak posle duge i teške bolesti.

Od legende se na društvenim mrežama oprašta javnost širom sveta, a poruka prepuna dirljiv reči stigla je i od Mihinog zeta, mladog fudbalera Alesandra Voljaka.

Pročitajte: Sišao sam dole, pružio ti ruku... Viktorija Mihajlović se dirljivim rečima i potresnom fotografijom oprostila od oca FOTO

Instagram

 

“Srećan put, Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin, brinuo si se o meni, razumeo si me na prvi pogled i nije nam trebalo mnogo reči. Imali smo još mnogo toga da uradimo, ali tvoja duša će ostati ovde zauvek, ništa na svetu neće izbrisati ono što si uradio, hrabrost sa kojom si se borio i dostojanstvo koje samo veliki kralj može da ima. Bio si pravedan čovek i obećavam ti da ću nastaviti da sledim tvoje vrednosti. Jednog dana ćemo se ponovo sresti, nastavićemo da gledamo utakmice, a ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane. Čekaj me i zaštiti nas odozgo, dok ne dođe vreme da pronađem tvoj lep i mrzovoljan pogled u Violante. Volim te”, napisao je suprug Mihajlovićeve mlađe ćerke Virdžinije.

Siniša Mihajlović, odlukom porodice, biće sahranjen u ponedeljak u Rimu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti