Počasna gošća: Majka Siniše Mihajlovića još je u dubokoj crnini, ali venčanje unuke nije želela da propusti FOTO

Počasna gošća: Majka Siniše Mihajlovića još je u dubokoj crnini, ali venčanje unuke nije želela da propusti FOTO

Autor: | 19/06/2023

0

Majka Siniše Mihajlovića počasna gošća na venčanju unuke Virdžinije

Nakon teškog perioda koji je porodica Siniše Mihajlovića proživela tokom njegove bolesti, boravka u bolnici i na kraju preranog odlaska, njihov dom ponovo su obasjali zraci sunca. Za to je najzaslužnija Sinišina ćerka Virdžinija, koja se udala za fudbalera Alesandra Voljaka, sa kojim ima ćerku Violante.

Instagram

 

Intimna ceremonija venčanja održana je u Bariju, a prisustvovali su joj članovi najuže porodice. Iz Srbije je doputovao Sinišin rođeni brat Dražen, sa suprugom Jelenom, sinom Filipom i ćerkom Andreom, a sa njima je stigla i najvažnija zvanica – Viktorija Mihajlović.

Pročitajte: Majka Siniše Mihajlovića stigla u Rim, prizor sa praunukom će vas rasplakati FOTO

Sinišina majka, čije ime nosi i njegova najstarija ćerka, i dalje je u dubokoj crnini zbog smrti sina, ali venčanje unuke, koja joj je podarila i praunuku, nije želela da propusti. Fotografiju majke, sa unucima i praunukom, Dražen Mihajlović podelio je na Instagramu, a koliko voli i poštuje svekrvu Arijana Mihajlović javno je pokazala emotikonima u vidu srca.

Instagram

 

Kada su braća Mihajlović ostala bez oca Bogdana, koji je preminuo od kancera, majka Viktorija bila im je najveći oslonac i podrška. Iako je izabrala da živi u Novom Sadu, u blizini sina Dražena, često je boravila i u Rimu kod Siniše i njegove porodice.

- Moja majka ne priča italijanski, a moja deca ne znaju baš dobro srpski, ali svaki put kada nas poseti u Rimu vidim kako ih gleda i shvatam da su reči nepotrebne za ljubav - govorio je legendarni fudbaler koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu fudbala, a najponosniji je bio na brojnu i skladnu porodicu, u kojoj su uvek vladali ljubav, sloga i poštovanje. Tako je i danas, kada on više nije sa njima.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti