Brat Siniše Mihajlovića ponovo u javnosti: Porodica je na okupu na venčanju, samo on fali - fotografija cepa srce

Brat Siniše Mihajlovića ponovo u javnosti: Porodica je na okupu na venčanju, samo on fali - fotografija cepa srce

Autor: | 18/06/2023

0

Brat Siniše Mihajlovića posle dužeg vremena u javnosti

Juče je ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, rekla sudbonosno "da" svom izabraniku, fudbaleru Alesandru Voljaku. Prelepa ceremonija održana je u Bariju, gde je Miha svojevremeno ispisao istoriju evropskog fudbala sa Crvenom zvezdom.

Instagram

 

Par je na venčanje pozvao samo najbliže prijatelje i rodbinu, one koji su bili uz njih u najtežim trenucima. A jedan gost privukao je najveću pažnju.

Pročitajte: Zavirite na venčanje Mihine ćerke kao iz bajke - Mlada sija kao princeza, Siniša bi bio ponosan da je vidi (FOTO)



Na venčanje je došao i Dražen Mihajlović, rođeni brat velikog fudbalera koji je preminuo prošlog decembra. Ovo je prvi put nakon Mihine sahrane da imamo priliku da ga vidimo u javnosti, a na porodični portret koji je napravljen tokom ceremonije i kamen bi zaplakao.

Instagram

 

Dražen ponosno stoji pored Mihine udovice Arijane, Virdžinije i Viktorije, kao među i njihovom braćom.

Pročitajte: Siniša bi zaplakao - Porodica Mihajlović stigla u prelepu italijansku palatu, udaje se Virdžinija FOTO


Iako je povod za ovo porodično okupljanje prelep, seta je nadvila ovu fotografiju. Jasno je da bi ovaj dan bio još lepši da je Miha pored njih.

Instagram

 

Do oltara su lepu mladu ispratila braća Miroslav, Dušan i Nikolas koji su je predali budućem suprugu, dok se njihova majka Arijana pojavila u plavoj haljini kada su je emocije preplavile zbog ćerke.

Pročitajte: Stadion na nogama - Unuka Siniše Mihajlovića istrčala na teren, preslatka Violante zvezda utakmice FOTO

 

Burme od žutog zlata sa brilijantima do oltara donela je mala Violante koja je bila najsrećnija na dan maminog i tatinog venčanja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još