Iznenadićete se: Posle toliko godina otkriveno ko je upoznao Brenu i Bobu

Iznenadićete se: Posle toliko godina otkriveno ko je upoznao Brenu i Bobu

Autor: | 23/06/2022

0

Ovaj poznati glumac je upoznao Brenu i Bobu 

Lepa Brena i Slobodan ‒ Boba Živojinović upoznali su se posle premijere filma „Hajde da se volimo“, novembra 1987. godine u beogradskom Domu sindikata. Pričalo se da je do prvog susreta došlo na inicijativu Rake Đokića, tadašnjeg menadžera folk dive. Međutim, svojevremeno je i Bata Živojinović otkrio da je „umešao prste“ u njihovu ljubavnu priču, na šta nas je podsetila poslednja objava na njegovom „Instagram“ profilu.

Pročitajte: Te večeri prekinut je “Dnevnik” u pola osam - Brena i Boba slave 30 godina braka, ovako je 1991. godine bilo na njihovoj svadbi (foto)

Privatna Arhiva

 

U intervjuu koji je 2008. godine dao magazinu „Svet“ legendarni glumac ispričao je kako se to dogodilo. Naime, i on se pojavio u prvom delu Breninog hit-filma, u kome je igrao policajca.

‒ Sećam se da me je Boba na premijeri zamolio da ga upoznam sa svojom partnerkom iz filma i ja sam mu rado izašao u susret.

Pročitajte: Na porodičnim fotografijama njega više nema! Ovako je Stefan Živojinović govorio o majci i ocu: Mnogo je toga što...

 

 

Kada je čuveni Bata preminuo pre šest godina, pevačica se u jednoj emisiji prisetila kako se sve desilo:

‒ Bata me je onako krajičkom oka pogledao, zagrlio me i rekao mi da se tu nalazi njegov prezimenjak. Nisam znala o kome se radi, a onda mi je objasnio da je tu Boba Živojinović, u smislu „šta radiš sada ovde, idi tamo kod njega“.

I, ostalo je istorija. Brena i Boba venčali su se u decembru 1991. godine i jedan su od najskladnijih i najdugovečnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin