Jedni su pričali da joj je preotela Bobu, drugi da je Filipa podigla kao sina, a evo šta Zorica Nakić posle svega misli o Breni

Jedni su pričali da joj je preotela Bobu, drugi da je Filipa podigla kao sina, a evo šta Zorica Nakić posle svega misli o Breni

Autor: | 01/11/2023

2

Zorica Nakić svima dala do znanja šta misli o Lepoj Breni

Jedni su pričali da je Zorici preotela Bobu, drugi da je Filipa podigla kao svog sina... Bilo je raznih naslova krajem osamdesetih, kada su tadašnja najveća muzička zvezda i teniski as prestali da kriju svoju ljubav koja je postala prvorazredna jugoslovenska senzacija.

Privatna Arhiva

 

Slobodan Boba Živojinović bio je ludo zaljubljen u Zoricu Desnicu, koja mu je 1985. rodila prvog sina, Filipa. Međutim, kada su svi očekivali da će veza biti krunisana brakom, raskinuli su.

Pročitajte: U dokumentima je sve crno na belo - Otkrivena velika porodična tajna Brene i Bobe, ovo su Emerald i Ernest

Zorica se u međuvremenu udala za košarkaša Ivu Nakića, s kojim je dobila dvoje dece, a Boba se krajem 1991. oženio Lepom Brenom, s kojom ima Stefana i Viktora.

Ilustrovana politika

 

Brena i Zorica su u vrlo bliskim odnosima, što su bezbroj puta pokazale. Bobina bivša ljubav već decenijama živi u Americi, ali kad god dođe u Beograd, druži se sa svima iz porodice. Da je svekrva kakva se samo poželeti može, potvrdila je i Aleksandra Prijović.

Fotografija koju je Brena objavila na Instagramu, sa rečima „Mi, porodično”, otklanja sve sumnje. Velika i srećna porodica, ostvareni ljudi.

Instagram

 

A što se Filipa tiče, on je već zreo čovek i obožava sve dame u njegovom životu: i suprugu, i majku, i maćehu.

– Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam želela da mu zamenim pravu majku. Ali, kroz život sam ga tretirala kao mog sina, tako sam ga i nazivala – izjavila je jednom prilikom Brena.

Zoran Kuzmanović Munja

 

 

Komentari (2)

Loading
Nada Stanisic 22:02 01.11.2023
Odgovori

Naravno, da je sin.. Ona ga je odgajila i vaspitala samo sto nije bioloski sin🍀🥂💋

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti