Aleksandra Prijović sve iznenadila, započinje novi posao: Treba misliti na sutra

Aleksandra Prijović sve iznenadila, započinje novi posao: Treba misliti na sutra

Autor: | 07/07/2021

0

Aleksandra Prijović ‒ biznis joj ide od ruke

Posledice korona krize pogodile su sve, pa i estradne zvezde, koje su duže od godinu dana bile bez angažmana. U atmosferi neizvesnosti i uplašeni za budućnost neki pevači započinjali su nove poslove. Aleksandra Prijović pored sjajne muzičke karijere i uspešnog vođenja restorana, koji je pre nekoliko godina otvorila sa suprugom Filipom Živojinovićem, uveliko razmišlja da se oproba u još jednoj poslovnoj sferi.

Boško Karanović

 

Naime, reč je o kupovini nekretnina na Zlatiboru, gde je, kako navodi „HIT“, uz konsultaciju sa najbližima, već rezervisala pet apartmana.

‒ Kako su Brena i Boba vlasnici restorana u centru Zlatibora, pri svakom dolasku prinuđeni su da plaćaju smeštaj. Upravo je to bio razlog više da se Aleksandra i Filip odluče za kupovinu apartmana, pri čemu bi jedan ostavili za sebe, dok bi ostale davali na izdavanje. Zgrada investitora za čije su apartmane zainteresovani nalazi se nedaleko od jezera, a kraj izgradnje očekuje se za septembar – otkrio je izvor blizak folk-zvezdi.

Pročitajte: Svi su mislili drugačije - Posle 23 godine Boba Živojinović otkrio veliku istinu

Tim povodom oglasila se i Aleksandra, koja je dala informacije iz prve ruke:

‒ Planiram kupovinu nekretnina u budućnosti. Treba ulagati i misliti na sutra. Sve je još u pregovorima, ali je tačno da ima nekoliko apartmana koji mi se zaista sviđaju. Srbija je generalno prelepa, a ja volim Zlatibor i kad god mogu, dođem sa porodicom na odmor, gde često nastupam.

ATA images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još