Filip, Stefan i Viktor su ga odmah prihvatili: Usvojeni sin Brene i Bobe glavna tema u domaćim medijima, ovo je preslatki dečak

Filip, Stefan i Viktor su ga odmah prihvatili: Usvojeni sin Brene i Bobe glavna tema u domaćim medijima, ovo je preslatki dečak

Autor: | 13/05/2024

1

Usvojeni sin Lepe Brene, kako su ga mediji nazivali, uneo je sreću u život folk zvezde

Biografija Lepe Brene, velike muzičke zvezde čija slava ne tamni, obiluje uspesima i priznanjima, ali i zanimljivim događajima, susretima, anegdotama, pa i epizodama kojih se ni Holivud ne bi postideo.

Andreja Damnjanović

 
 

Tako se, recimo, 2009. godine proneo glas da su Brena i Boba po uzoru na Anđelinu Džoli i Breda Pita odlučili da usvoje trogodišnjeg dečaka sa Filipina.

Ono što je u prvom trenutku delovalo kao običan trač dobilo je potvrdu u vidu televizijskog snimka, na kome tamnoputi mališan pevačicu oslovljava sa „mama“.

Pročitajte: U dokumentima je sve crno na belo - Otkrivena velika porodična tajna Brene i Bobe, ovo su Emerald i Ernest

Pojedini mediji tvrdili su da je reč o dobro osmišljenom marketinškom triku, pa je stiglo pojašnjenje od glavnih aktera.

Miša Obradović

 

‒ Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva ‒ pričala je svojevremeno Lepa Brena.

‒ Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi ‒ pojasnila je Lepa Brena.

Arhiva HELLO!

 

‒ Kada ja ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao deo moje porodice.

Arhiva HELLO!

 

Inače, Džonijevi roditelji su odmah po dolasku u Beograd sina upisali u vrtić, kako bi mogli da se posvete obavezama u domu Živojinovića.

Dečak se odlično uklopio u novo okruženje i sa tri godine već je govorio tri jezika: filipinski, engleski i srpski.

‒ Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavolela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: „Ćao, mama“ ili „Ćao, Breno“ ‒ pričala je folk zvezda naglašavajući da uprkos roditeljskim emocijama koje gaji prema dečaku nije ni pomišljala na usvajanje.

Kada je došlo vreme da dečak krene u školu, tročlana porodica vratila se na Filipine, a priča o simpatičnom Džoniju koga je Brena želela da usvoji, lagano je pala u zaborav.

Zabranjeno preuzimanje celog ili delova teksta bez navođenja i linkovanja izvora u skladu sa propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Arhiva HELLO!

 

 


 


 


 


 


 

Komentari (1)

Loading
SNIPER 08:45 19.05.2024
Odgovori

Ma cuj, Brena nekog da usvoji? Pa njoj zao i na svoje da potrosi a kamo li na tudje

hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti