Svi pričaju o prevari i razvodu, a Jelena je Dušku priredila najlepši rođendanski poklon (video)

Svi pričaju o prevari i razvodu, a Jelena je Dušku priredila najlepši rođendanski poklon (video)

Autor: | 19/01/2021

0

Rođendan Duška Tošića danas je glavna tema o kojoj mediji pišu, a poklon njegove supruge Jelene Karleuše ove godine je sve oduševio. Naime, danima se pojedini mediji bave Jeleninim i Duškovim privatnim životom, dok sa druge strane naš uspešan sportista ima ogroman razlog za slavlje. Tošić oduševljeno proslavlja što je potpisao trogodišnji ugovor za Crvenu zvezdu, i što će konačno biti sa svojom porodicom u Beogradu, pa se tako na sve načine trudi da njegov mir ne bude narušen.

Pročitajte: Pisalo se i nagađalo, ali sada je definitivno - Sedam dana pred 36. rođendan, Duško Tošić saopštio veliku odluku (video)

foto: ATA Images

Ipak, u medijima je kao bomba odjeknula vest da je Duško Tošić, navodno, u emotivnoj vezi s bivšom ženom pevača Predraga Jovanovića Blizanca, Anom Jovanović. Ovim povodom oglasila se i Jelena koja je demantovala celu priču, ističuči da je vreme da se ovakvim tračevima stane na put.

- Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni pišu laži o njemu koji je uvek bio odan, porodičan čovek, pošten, bez mrlje. Ovog puta je odlučio da tuži bagru. Dosta je bilo - poručila je Jelena na svom „Instagram” nalogu i tako pružila suprugu otvorenu podršku. Složićete se, nema lepšeg rođendanskog poklona od ljubavi i uzajamne podrške supružnika.

Pročitajte: Ljubav jača od svih izazova - Rođendan Duška Tošića Jelena do poslednjeg detalja pripremila (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Inače, kada je ova vest odjeknula u javnosti, poznata dizajnerka oglasila se na društvenim mrežama. Ona je sve demantovala, a repliku na njenu izjavu imala je Jelena.

- Poštovani pripadnici sedme sile, zamolila bih u svoje lično ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruisane afere da prestanete sa objavljivanjem lažnih informacija. Jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvema porodicama. Pre svega našoj deci - a potom se i Jelena Karleuša oglasila i izvinila Jovanovićevoj:

- Draga Ana, njih treba samo žaliti jer život u tolikoj mržnji i zlu i nije život - poručila je Jelena koja danas uživa u porodičnoj atmosferi sa ćerkama Nikom i Atinom. A da je Duško i te kako mažen i pažen, govori i fotografija koja kruži društvenim mrežama. Naime, Tošić se pohvalio rođendanskom tortom, koja oslikava njegov veliki profesionalni uspeh.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Rođendan Duška Tošića obeležen mini slavljem, Jelena nije skidala osmeh sa lica

A da je rođendan Duška Tošića proslavljen u najboljoj mogućoj atmosferi, i isključivo u krugu porodice, govore i sledeći snimci.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DOĐI MACO🐈 (@rafarelo_rosero)

Na mini slavlju bila je i Duškova mama, za koju je on veoma vezan, naročito posle očeve smrti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUSA - FAN PAGE (@mega.zvezda.jk)

Jelena je, uprkos svim novinskim napisima, bila sjajno raspoložena i nije skidala osmeh sa svog lica. A zašto i ne bi kada je okružena iskrenom ljubavlju svog supruga.

foto: Instagram printscreen

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti