Jelena Karleuša nije zadržala suze: Na 12. godišnjicu venčanja Duško spreman na veliki korak

Jelena Karleuša nije zadržala suze: Na 12. godišnjicu venčanja Duško spreman na veliki korak

Autor: | 04/03/2020

0

Duško Tošić rešio da stavi tačku 

Za muzičku zvezdu Jelenu Karleušu 2019. godina bila je, po njenim rečima, stravična. Osim što je ostala bez majke Divne, koja joj je bila životni oslonac, njen brak sa fudbalerom Duškom Tošićem je bio uzdrman, zbog, kako se navodilo, njenog neverstva. Bračnu krizu su uspeli da prebrode ali  su nastavili da zbog njegovog fudbalskog angažmana žive na dve adrese.  Jelena je u intervjuu za naš magazin nedavno istakla da je suprugu pružila bezbroj šansi

– Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo mnogo tolerantnije i veće budale – rekla je Jelena, dok je  Duško ostao suzdržan za medije.  Ipak, iako u javnosti nije iznosio mišljenje, nedavno je, prema pisanju magazina "Star", sa Jelenom vodio iskren razgovor.

Jelena Karleuša za “Hello!”: Moje suze su opasne i gorke, svako treba da ih se plaši

Neposredno pred odlazak u Dubai,  Dule je rekao Jeleni da je vreme da se oko svega dogovore. Objasnio joj je da je sve kockice složio u glavi i da je shvatio da je ona jedina žena sa kojom želi da bude.

–Sve što smo prošli zajedno i kako si se ponela u trenucima kada ti je bilo najteže nateralo je i mene da promenim stavove. Ne želim da se razvedemo, izvini ako su te. moje reči ili postupci povredili. Nisam ni sam znao kako da reagujem na sve što se pisalo, niti kome da verujem. Sada mi je jasno da su ljudi samo želeli da vide našu krv i da su radili protiv nas. I ti si meni mnogo praštala tokom godina i bila si uz mene kada mi ništa nije išlo. Shvatio sam da želim da budem sa tobom i našim ćekama zauvek, da budemo porodica i kada nam je teško, i kada je lepo.  Sve što imam od nekretnina prepisaću na naše ćerke da bi verovala da sam ozbiljan. Možemo i da živimo odvojeno kada sam u Beogradu, ako ti treba vremena da razmisliš jer želim da budeš sigurna u svoju odluku– rekao je Duško Jeleni, koja je ostala zatečena njegovim emocijama, otkriva izvor za magazin "Star".

Jelena Karleuša: Zauvek ću biti zaljubljena u Duška

– Nju su baš pogodile ove Duškove reči, emotivno su je dirnule, ali je ostala jaka, nije htela pred njima da zaplače. On je posle pozvao da zajedno sa ćerkama dođe u Dubaji odmah nakon Divnine godišnjice, ali je ona rekla kako je bolje da sačekaju kako bi o svemu razmislila. Jelena je vremenom počela i sama da veruje da neće uspeti da spasu brak, pa je ova Duškova promena zatekla. Okrenula je naglavačke –kaže izvor i navodi da je Tošić predložio Jeleni da 28. juna kada će biti 12 godina od njihovog venčanja, obnove svoje zavete na nekoj egzotičnoj destinaciji i to pred ćerkama Atinom i Nikom.

Hellomagazin.rs Ata