Pisalo se i nagađalo, ali sada je definitivno: Sedam dana pred 36. rođendan, Duško Tošić saopštio veliku odluku (video)

Pisalo se i nagađalo, ali sada je definitivno: Sedam dana pred 36. rođendan, Duško Tošić saopštio veliku odluku (video)

Autor: | 13/01/2021

0

Fudbaler Duško Tošić samo nekoliko dana pred svoj 36. rođendan doneo je veliku odluku koja će njegov život u potpunosti promeniti. Naime, Duško je poslednje dve i po godine igrao za kineski klub “Guangdžou RF” ali je rešio da je vreme za nove izazove. Tošić je za Guangdžou RF potpisao 2018. godine, posle Svetskog prvenstva u Rusiji, ali je boravak tamo produžen zbog pandemija koronavirusa.

- Hvala klubu i svim mojim kineskim navijačima koji su me podržavali u ove dve i po čudesne godine. Zaista sam uživao u njima i oni će uvek imati posebno mesto u mom srcu. Jako sam tužan što napuštam ovu prelepu zemlju, ali se i unapred radujem budućnosti i novim prilikama –  saopštio je Tošić početkom decembra prošle godine, a vest su preneli svi domaći mediji. Odmah se postavilo pitanje gde će fudbaler Duško Tošić sada nastaviti karijeru.

Pročitajte: Duško Tošić prelomio - Odlazim tužan, ali vreme ja za novi početak

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

A sada je i to jasno! Dejan Stanković je pre nekoliko dana najavio iznenađenje za navijače Crvene zvezde, a to je dolazak iskusnog Duška Tošića. Tošić je imao ponude iz Turske, gde ga žele Bešiktaš i Karagumruk, međutim deluje da je želeo da ostane u Srbiji, kako bi posle dužeg vremena mogao da bude uz ćerke i suprugu Jelenu Karleušu.

Duško je ugovor sa Crvenom zvedom potpisao na tri godine, a snimak sa slavlja uz trubače preplavio je društvene mreže. Pogledajte koliko je fudbaler Duško Tošić srećan što nastavlja karijeru u Srbiji.

Pročitajte: Duško Tošić još nije stigao iz Kine, a Jelena već ima spisak uslova za supruga

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STAR Magazin (@star_magazin)

Zvezda je u razgovorima sa Tošićem istakla da može maksimalno da mu ponudi između 360 i 400 hiljada evra. I to bez bonusa i premija, prenosi "Sportski žurnal".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti