Jelena Karleuša: Dve princeze i dva rođendana

Jelena Karleuša: Dve princeze i dva rođendana

Autor: | 19/09/2011

0

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je prvi put proslavila rođendan kćerki, Atine i Nike, bez prisustva njihovog oca, poznatog golgetera Duška Tošića. Iako je nekadašnji fudbaler „crveno-belih“ svoju lepšu polovinu i decu nedavno obradovao novom kućom u beogradskom naselju Bežanijska kosa, porodica će, po svemu sudeći, život nastaviti u Španiji, odnosno u Sevilji. Talentovani sportista Duško je potpisao ekskluzivni ugovor sa fudbalskim klubom „Betis“.
Na sam rođendan njegovih mezimica, on je morao da otputuje u Španiju, kako bi se pridružio saigračima u novom klubu. Odleteo je avionom u Sevilju, ostavljajući svoju porodicu pomalo tužnu. Jelena je devojčicama priredila slavlje uz maštovite torte i kupila im pregršt lepih poklona, te se pobrinula da se one odlično provedu na njihovom slavlju koje je upriličeno u jednom beogradskom restoranu na vodi.
- Tačno je da su Atina i Nika bile neizmerno tužne što tata odlazi baš za njihov rođendan, ali sam im objasnila da ćemo uskoro svi biti na okupu. Budući da se selimo u Španiju, kuća na Bežanijskoj kosi može polako da se renovira, radovi su već počeli - za magazin „Hello!“ govori atraktivna Beograđanka koja se potrudila da devojčicama priredi što zanimljiviju proslavu rođendana.
- Divnim tortama i poklonima koje su dobile potrudila sam se da im zaokupim pažnju, i mislim da sam u tome uspela. Rođendan je proslavljen u krugu najuže porodice. Proveli smo divno i opušteno popodne pored reke, ispunjeno smehom i pesmom. Trebalo bi da se 13. avgusta pridružim Dušku i da u Sevilji nađemo odgovarajuću kuću za našu porodicu. Kada to završim, vratiću se u Beograd po decu i dadilje - kaže plavokosa zvezda, koja zbog novosti u njenom životu neće zapostaviti karijeru.
- Rad na mom novom albumu neće stagnirati, i ja ću stalno biti na relaciji Beograd-Sevilja. Sada imam mnogo obaveza u vezi sa novim albumom, ali i građevinskim radovima u kući. Već sam se izveštila i postala pravi majstor za sređivanje enterijera. Posle penthausa na Dedinju, koji smo sređivali skoro godinu dana, tu nekretninu izdajemo. Ja se „bacam“ na uređivanje kuće na Bežanijskoj kosi i uživam u tome - kaže vredna pevačica koja u narednom periodu ima mnogo zakazanih koncerata.
- Na koncerte ću uglavnom putovati iz Španije. Na pesmama koje će se naći na mom novom albumu radi stara i proverena ekipa - završava Jelena, čije su se kćerke neizmerno obradovale tortama u zelenoj i roze boji sa cvetovima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti