Biće veselo: Duško Tošić je nju jedva dočekao, stigla je u pravo vreme (foto)

Biće veselo: Duško Tošić je nju jedva dočekao, stigla je u pravo vreme (foto)

Autor: | 19/01/2022

0

Rođendan Duška Tošića izgleda ne može da prođe u miru i slozi. Početkom 2021. godine 36. rođendan prošao je u senci skandala kada je kao bomba odjeknula vest da je, navodno, u emotivnoj vezi sa bivšom ženom pevača Predraga Jovanovića Blizanca, Anom Jovanović. Međutim, Jelena Karleuša je sve navode odmah demantovala, ističući da je vreme da se tračevima stane na put.

Pročitajte: Oglasila se Jelena! Dušku Tošiću uputila oštre reči (foto)

„Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni pišu laži o njemu koji je uvek bio odan, porodičan čovek, pošten, bez mrlje. Ovog puta je odlučio da sve tuži. Dosta je bilo“, poručila je tada Jelena i suprugu priredila prelepu rođendansku žurku. Međutim, ove godine će Jelenin poklon po svoj prilici izostati.

Pročitajte: Svi pričaju o prevari i razvodu, a rođendan Duška Tošića nikad veseliji (video)

Instagram

 

Rođendan Duška Tošića usred velike porodične drame

Ove godine Duško 37. rođendan dočekuje usred velike porodične drame koja se dogodila na Božić. Zabrana prilaska supruzi Jeleni još je na snazi, a posle preležane korone Tošić vreme provodi sa prijateljima koji su rešili da mu današnji dan učine posebnim.

Pročitajte: Nikad nije bilo jasnije - Jelena i Duško prošli su mnogo toga, odluka o razvodu je konačna

Instagram

 

Čestitke za rođendan samo se nižu, a uspešni fudbalski menadžer neke od njih podelio je i sa pratiocima na Instagramu.

Instagram

 

Da li će i ove godine večernje sate Duško provesti na nekom splavu uz pesmu i rođendansku tortu nije poznato, ali je sigurno da mu društvo neće praviti supruga Jelena Karleuša.

Pročitajte: Tek sada će se podići bura - Posle sukoba sa Jelenom i preležane korone Duško uslikan u gradu, pogodite sa kim (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti