Jelena Karleuša: Porodična zimska bajka

Jelena Karleuša: Porodična zimska bajka

Autor: | 23/02/2012

0

Dok brojni fanovi Jelene Karleuše s velikim nestrpljenjem čekaju da pop zvezda privede kraju pesme sa svog novog albuma, koji priprema punom parom sa svojim timom saradnika, zgodna Beograđanka slobodne trenutke posvećuje deci - kćerkama Atini i Niki.
Pop diva uživa u zimskoj idili i igranju sa kćerkama na snegu. Nedavno je viđena sa svojim mezimicama koje su izgledalo neodoljivo simpatično u perjanim jaknama sa krznenim okovratnicima. Ponosna majka se potrudila da ih stilizuje, te su obe nosile istovetne firmirane tašne, dok je ona plenila elegancijom u bundi i čizmama iznad kolena. Vredna pevačica ovih dana gotovo da ne izlazi iz studija, kažu njeni saradnici, i posle rada na novim pesmama za svoj jubilarni deseti album, koji će biti objavljen za mesec dana, Jelena žuri kući kako bi se posvetila kćerkama.
Atraktivna pevačica je nedavno postavila fotografiju sa Atinom i Nikom na svoj profil društvene mreže „Fejsbuk“ i napisala: „Zbog njih će mama učiniti sve. Atina i Nika, moj smisao“.
Tridesettrogodišnja zvezda ima mnogo razloga da bude srećna ovih dana. Osim što uskoro objavljuje novi album, Jelena se raduje što je njen suprug, fudbaler Duško Tošić obradovao porodicu kupovinom kuće i što će njene kćerke imati dvorište u kome će se igrati. Nova kuća srećne porodice nalazi se u mirnom beogradskom naselju Bežanijska kosa i trenutno je u fazi adaptacije. Jelena je aktivno učestvovala u preuređenju, te je od arhitekte koji  sređuje enterijer novog doma tražila da se polovina zidova u kući sruši da bi prostorije bile prostranije. Početak radova, adaptiranje prostora u kući, Jelena je proslavila sa suprugom Duškom i u društvu nekoliko najbližih prijatelja u popularnom beogradskom restoranu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti