Da li joj je doneo sreću? Ova poznata pevačica uhvatila je bidermajer na Breninoj i Bobinoj svadbi (foto)

Da li joj je doneo sreću? Ova poznata pevačica uhvatila je bidermajer na Breninoj i Bobinoj svadbi (foto)

Autor: | 07/12/2021

0

Boba i Brena danas slave tri decenije braka. Na njihovoj svadbi, koja je koštala tadašnjih 50.000 nemačkih maraka, pripremljeno je čak 650 jela, torta je imala pet spratova, pokloni su stizali iz svih krajeva sveta, a folk zvezda blistala je u venčanici kuće „Dior“.

Pročitajte: Te večeri prekinut je “Dnevnik” u pola osam - Boba i Brena slave 30 godina braka, ovako je 1991. godine bilo na njihovoj svadbi (foto)

Privatna Arhiva

 

O detaljima svadbe veka, kako su je tada mediji nazivali, zna se skoro sve, ali ne i ko je uhvatio bidermajer. U trenutku kada je mlada bacila buket od prirodnog cveća brojne lepotice stajale su jedna do druge i čekale da i one sretnu onog pravog, baš kao Brena.

Privatna Arhiva

 

Kako običaji nalažu, mlada baca bidermajer, a dama koja ga uhvati sledeća staje pred matičara, bar bi tako trebalo da bude. Pevačica Dragana Mirković bila je srećne ruke i te 1991. godine na Breninoj i Bobinoj svadbi uhvatila prelep buket cveća.

Pročitajte: Svi su mislili drugačije - Posle 23 godine Boba Živojinović otkrio veliku istinu

youtube printscreen

 

Iako nije odmah srela čoveka svog života, već devet godina kasnije, Dragani je Brena donela veliku sreću, pa je njena ljubav sa Tonijem Bijelićem, koja je krunisana brakom 2000. godine, zaista ljubav za ceo život.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti