Brena i Boba u izolaciji napravili Viktoru rođendansko iznenađenje

Brena i Boba u izolaciji napravili Viktoru rođendansko iznenađenje

Autor: | 30/03/2020

0
foto: Mirko Tabašević

Brena i Boba Živojinović odlučili su da najmlađem sinu, Viktoru 22. rođendan, koji ove godine provodi u izolaciji, učine zanimljivijim, lepšim i duhovitijim

U domu Živojinovića, uprkos virusu korona i vanrednom stanju, uvek je veselo. Brena i Boba sa svojim sinovima vreme provode u porodičnom okruženju, a u tom stilu odlučili su i da proslave Viktorov 22. rođendan.

Kako ove godine nema mesta za veliku žurku i brojne goste, Brena i Boba odlučili su da slavlje bude intimno, ali zanimljivo.

Pod maskama, kako pravila protiv koronavirusa nalažu, i uz adekvatno piće i poslasticu.

Brena i Boba ubedili sinove da se vrate u porodični dom: Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta

foto: instagram printscreen

A kako drugačije nego uz šampanjac i ukusnu rođendansku tortu.

Brena je na svom Instagramu pokazala i kako se porodica Živojinović zabavila povodom Viktorovog 22. rođendana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 29. Мар 2020. у 3:55 PDT

Viktor Živojinović pokazao devojku - Zgodna snajka u svekrvinom zagrljaju

I dok javnost očekuje da Stefan Živojinović prvi pođe stopama svog brata Filipa i ubrzo stane na ludi kamen, izgleda da će to ipak učiniti najmlađi od njih - Viktor .

Od kako je krajem prošle godine pokazao svoju novu devojku, javnost ne prestaje da spekuliše da li će oni uskoro stati na ludi kamen.

Viktor se sa svojom izbaranicom Sandrom Miljaković prvi put u javnosti pojavio na premijeri predstave Lepa Brena prodžekt. Njihov dolazak nije mogao da ostane neprimećen, posebno jer je Sandra vrlo atraktivna mlada dama.

foto: Boško Karanović

Viktor je očigledno u ozbiljnoj vezi sa Sandrom, jer ju je doveo na premijeru predstave koja govori o njegovoj majci. Atraktivna plavuša je studentkinja srpskog jezika i književnosti. Pored toga profesionalno se bavi i šminkanjem. Samostalna i visprena, s lepim osmehom, Sandra je najverovatnije "glavni krivac" što je Viktor odlučio da promeni životne navike, ishranu... i da skine višak kilograma.

Viktor Živojinović pokazao devojku, da li pogled Lepe Brene sve govori?

foto: Boško Karanović

Kao svaka buduća dobra svekrva, Lepa Brena se fotografisala sa Viktorom i Sandrom. Ali njenog čuvenog osmeha nije bilo. Verujemo da ovaj zagrljaj potencijalne snajke i svekrve nije bio formalan i da je Lepa Brena samo u trenutnu izgledala neraspoloženo. Zato je Viktor bio presrećan i nije ispuštao Sandrinu ruku.

Da li je svadba na pomolu?

Dok je Stefan Živojinović vrlo otvoren u priči kakvu devojku želi i šta sve treba da poseduje njegova buduća izabranica, od Viktora se retko čula neka priča ili trač vezan za ljubavni život.

Viktor Živojinović izgleda sve bolje: Dobijam komplimente od kad sam smršao 50 kilograma!

foto: Boško Karanović

Zato su i nagađanja oko njegovog i Sandrinog venčanja i više nego svakodnevna. A to što je odlučio da svoju novu devojku odmah upozna sa roditeljima, i dovede je na jedan ovako veliki događaj govori da je njihova veza i te kako ozbiljna.

foto: Boško Karanović

Ali, za sada ostaje samo da čekamo i vidimo da li će ova Viktorova veza doneti raskid ili svadbena zvona.

hellomagazin.rs ATA Images, Boško Karanović, instagram printscreen

Slične Vesti