Brena sa luksuzne jahte poručuje: Ovo je jedno od najlepših putovanja u mom životu (foto)

Brena sa luksuzne jahte poručuje: Ovo je jedno od najlepših putovanja u mom životu (foto)

Autor: | 09/09/2020

0

Brena i Boba Živojinović i dalje su na prelepom odmoru i krstare svojom luksuznom jahtom. Kako je virus korona onemogućio našu poznatu pevačicu da se druži sa publikom i pravi sjajne koncerte, ona je odlučila da se ovog leta opusti i maksimalno uživa.

- Moram zaista priznati da je ovaj neplanirani, veliki godišnji odmor u mom životu, došao zahvaljujući koroni - priznala je Brena u uključenju uživo u emisiju "Grand" televizije.

Pročitajte: Lepa Brena dobila ponudu koja se ne odbija

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 6. Сеп 2020. у 11:32 PDT

Živojinovići su uživali sa prijateljima, a svoju pustolovinu su započeli u Monaku, dok su obišli i crnogorsko i hrvatsko primorje.

- Ono što je bilo najlepše u čitavoj našoj priči, to je da smo plovili jednom predivnom jahtom i da smo još uvek na toj istoj jahti. Od Monte Karla kada smo krenuli, znači putovali smo preko Kozike, Sardinije, Sicilije. Posetili smo sva prelapa mesta koja su čuvena po svojoj lepoti u Italiji. Preko Jadranksog mora smo se zaputili u Crnu Goru i Hrvatsku - objašnjava Brena.

Pročitajte: Kao tinejdžerke - Brena i Dragana Mirković uživaju na zajedničkom odmoru (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 5. Сеп 2020. у 1:00 PDT

Brena je priznala da je ovo ubedljivo bilo najlepše putovanje u njenom životu, jer je bila rasterećena od posla. Iako Brena i Boba Živojinović uživaju kao nikada do sada, pevačica kaže da joj koncerti i publika najviše nedostaju.

- Moram priznati da mi je ovo putovanje, jedno od najlepših putovanja u mom životu. Prvi put sam bila ratserećena od tajminga, friziranja, šminkanja i večitog eksponiranja, tako da sam se zaista odmorila. Mnogo mi fale moje prijateljice, familija, ali najviše publika i moji koncerti - otkrila je Brena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 23. Авг 2020. у 4:53 PDT

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 15. Авг 2020. у 2:32 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti