Duško Tošić sam sa ćerkama na letovanju: Jelena daleko od porodice, a krivac je on! (foto)

Duško Tošić sam sa ćerkama na letovanju: Jelena daleko od porodice, a krivac je on! (foto)

Autor: | 15/06/2021

0

Letovanje Duška Tošića sa ćerkama, a bez supruge, privuklo je veliku pažnju javnosti

Fudbaler Duško Tošić je, čim se završila školska godina, poveo ćerke Atinu i Niku na luksuzno letovanje. Nije bilo teško pretpostaviti da će izbor pasti na Tursku, jer se u toj zemlji odavno oseća kao kod kuće, a pogotovo što je proteklu sezonu igrao u timu iz Istanbula.

Pročitajte: Mudar - Na društvenim mrežama i portalima jednu stvar o Dušku Tošiću nikada nećete pronaći (foto)

Instagram

 

Priča, sama po sebi, ne bi trebalo da izazove nijedan ružan komentar, ali zlobnicima sve može da bude povod za trač. Činjenica da je Jelena Karleuša u Beogradu, dok su joj suprug i ćerke u Bodrumu, bila im je dovoljna da zaključe da taj brak i nije pravi, pitajući se usput: „Dokle će da glume“. Međutim, kada bi znali nešto više detalja, sigurno bi se razočarali, jer oni ne ukazuju na zaplet dostojan turskih serija.

Jelena je u Beogradu, jer se novi album neće sam završiti, a ona je pre nekoliko meseci i sebi i publici obećala da će ga objaviti ovog proleća. Zbog korone je promenila planove, ali sada, kada situacija sve više podseća na normalnu, nema opravdanja za novo odlaganje.

Letovanje Duška Tošića - Uživanje sa ćerkama na luksuznoj destinaciji

Instagram

 

Instagram

 

Kada je nedavno govorila o novim pesmama, otkrila je da se oseća kao lav u kavezu, jer godinama nije objavila album, a najavila je i novi zvuk u kome će „eksplodirati sve što su ona i njeni saradnici u međuvremenu akumulirali“.

Da nas od trenutka kada ćemo čuti taj novi zvuk deli vrlo malo potvrđuju i haštagovi ispod posta koji je objavila pre tri dana: Loading... #ALPHA is coming #summer2021

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti